Dolar 32,4744
Euro 34,8431
Altın 2.451,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Az Bulutlu
Sinop
18°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Başkan Ergün, Ankara’da Ziyaretlerde Bulundu

Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün, hafta içerisinde Ankara’ya giderek önemli ziyaretlerde bulundu.

Başkan Ergün, Ankara’da Ziyaretlerde Bulundu
14 Nisan 2016 14:39

Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün,  hafta içerisinde Ankara’ya giderek önemli ziyaretlerde bulundu.

Belediye Başkanı Ayhan Ergün, hafta içerisinde Ankara’ya giderek bakanlıklar düzeyinde görüşmelerde bulunuldu. 12.04.2016 Salı günü Ankara’da olan Belediye Başkanı Ayhan Ergün, Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, Milli Emlak Genel Müdürlüğü İrtifak Daire Başkanı Mehmet Vural ve KYK İnşaat Emlak Daire Başkanı Erkan Ömeroğlu’nu makamlarında ziyaret ederek, ilçede gerçekleştirilmesi düşünülen ve devam eden projeler hakkında tek tek makamlarında görüşmelerde bulundu.

Ankara programı hakkında bilgi veren Ayhan Ergün, Milletvekili Nazım Maviş’in ilçemiz de gerçekleştirmeyi amaçladığımız ve devam eden projelerimizin takibi ve desteklenmesi hususunda yakın ilgi ve alaka gösterdiğini ve iki gün süren ziyaret gerçekleştirdiklerini belirtti. Başkan Ergün; “ Yatırım programları kapsamında KYK İnşaat Emlak Daire Başkanlığında ilçemizde Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin barınma sorununu çözmek ve yeni bir Yükseköğrenim öğrenci yurdu kazandırmak, Milli Emlak Genel Müdürlüğünde ilçemizde bulunan hazine arsalarının belediyemize kazandırmak ve denize girilen kıyı alanlarının protokolle Belediye Başkanlığımıza devri için görüşmelerde bulunduk. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ziyaretlerimizde belediyemizce takip ettiğimiz projeler için destek istedik.

Birçok konuda önemli görüşmeler yaptıklarını belirten Başkan Ergün, 2 günlük Ankara ziyareti kapsamında Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş’e ilçemiz için hazırlanan projelerimizin takip edilmesinde ve her türlü destek ve katkıyı sağlamışlardır. İlgi ve alakasından dolayı Ayancık halkı ve şahsım adıma şükranlarımı sunuyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.