Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 20°C

Basın Müdürü Şimşek arı gibi çalışıyor

Sinop Valiliği Basın Müdürü Hakan Şimşek, Valilik, Basın camiası, halk ve kurumlar arası koordine için arı gibi çalışıyor.

Basın Müdürü Şimşek arı gibi çalışıyor
5 Mart 2015 15:48

Sinop Valiliği Basın Müdürü Hakan Şimşek, Valilik, Basın camiası, halk ve kurumlar arası koordine için arı gibi çalışıyor.

Gençlik yıllarından itibaren basın mensupları ile diyalog içerisinde olan ve daha sonra İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği’nde uzman olarak çalışırken, önceki Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz döneminde Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne başlayarak, Bingöl Valiliği’ne atanan Vali Yavuz Selim Köşger ile görevini sürdüren Hakan Şimşek adeta zamanla yarışıyor. 
 

Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü bürosunda bilgisayar, tablet, masa telefonu ve  iki adet de cep telefonu kullanarak, mesai mefhumu gözetmeksizin Valilik, basın mensupları ve kamu kurumları arasındaki koordineyi sağlamak için yoğun bir tempo içerisinde çalışan Basın Müdürü Hakan Şimşek, Sinop’ta Basın İlan Kurumu bulunmadığı için günlük yayınlanan gazetelere resmi ilanların adaletli bir şekilde dağıtılması ve ilan bedellerinin ödenmesi gibi konuları da titizlikle takip ediyor.

Bu yoğun tempo içerisinde çalışmakta olan Basın Müdürü Hakan Şimşek ayrıca, Sinop İli genelindeki bütün gazetelerin tutmak zorunda oldukları ve her yıl noterden ücret karşılığı tasdik ettirdikleri çeşitli defterleri de 2015 Yılı’ndan itibaren, ücretsiz olarak kendisi tasdik ediyor. 

Sinop’taki basın mensupları Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hakan Şimşek’in, son Valiler Kararnamesi ile Sinop’a atanan, Türkiye’nin 3. Bayan Valisi Yasemin Özata Çetinkaya ile de aynı yoğun tempo içerisinde çalışmalarını sürdüreceğine inandıklarını belirttiler.

Haber: Hikmet Kurada / Sinop

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.