Dolar 32,5069
Euro 34,9330
Altın 2.437,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 19°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 18°C
Cts 17°C
Paz 17°C
Pts 17°C

Babam ve Ailesi Neden Yayınlanmıyor? Babam ve Ailesi Yeni Bölüm Neden Yok

Babam ve Ailesi dizisi eylül ayında izleyici karşısında olacak. Kanal D ekranlarında izleyici karşısında çıkacak olan Babam ve Ailesi dizisinin çekimlerine Adana’da start verildi.

Babam ve Ailesi Neden Yayınlanmıyor? Babam ve Ailesi Yeni Bölüm Neden Yok
22 Temmuz 2016 13:55

Babam ve Ailesi dizisi eylül ayında izleyici karşısında olacak. Kanal D ekranlarında izleyici karşısında çıkacak olan Babam ve Ailesi dizisinin çekimlerine Adana’da start verildi.

Babam ve Ailesi dizisi şimdilik daha başlamadığı için ekranlara gelmiyor bu nedenle de yeni bölüm yok. Babam ve Ailesi dizisi oyuncu kadrosunda çok başarılı isimler de var. Bülent İnal, Ayça Bingöl, Ceyda Düvenci ve Sercan Badur’un başrollerinde yer alacağı Babam ve Ailesi dizisinin yayın tarihi şuanda belli değil.

Babam ve Ailesi dizisi yayınlanmaya başladığında devam eden yayın hayatı boyunca dizi bir sebepten dolayı yayınlanmazsa bu sayfalardan sizlere bilgi ulaştıracağız.

 Babam ve Ailesi Dizisi Oyuncuları

Babam ve ailesi dizisi resimleriGold Film imzalı Kanal D’nin yeni dizisi Babam ve Ailesi’nin oyuncu kadrosu belli oldu. Başrollerinde Bülent İnal ve Ayça Bingöl’ün yer aldığı Babam ve Ailesi dizisinin oyuncu kadrosu Sercan Bodur ve Ceyda Düvenci gibi oyuncularla da güçlenecek.

Nihat Durak’ın yönetmenliğini üstleneceği Babam ve Ailesi dizinin senaristleri ise Onur Uğraş ve Murat Uyurkulak yapacak.

Babam ve Ailesi dizisinin çekimleri 21 temmuzda Adana’da başladı. Babam ve Ailesi dizisinin eylül 2016 da Kanal D ekranlarında izleyicisi karşısında olması bekleniyor.

Babam ve Ailesi Oyuncu Kadrosu

Bülent İnal

Ayça Bingöl

Sercan Bodur

Ceyda Düvenci

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.