Dolar 32,4972
Euro 34,9560
Altın 2.429,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 19°C
Az Bulutlu
Sinop
19°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 17°C
Pts 17°C

Aziz Yıldırım’dan Van Persie’ye Büyük Destek!

Yıldız futbolcu Robin van Persie ile Pereira arasında yaşanmış olan gerilime el atan Fenerbahçe Kulübü Başkan Aziz Yıldırım, Portekizli çalıştırıcıya uyarıda bulundu, Hollanda kökenli oyuncuya ise büyük destek çıktı. Sarı Lacivert’li Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticiler Samandıra Can Bartu Tesisleri yerine giderek teknik heyet ve oyuncular ile ilgili görüşme yaptı. Başkan Yıldırım önce Vitor Pereira ile odasında özel olarak bir görüşme yaptığı belirtildi..

Aziz Yıldırım’dan Van Persie’ye Büyük Destek!
23 Şubat 2016 13:03

Yıldız futbolcu Robin van Persie ile Pereira arasında yaşanmış olan gerilime el atan Fenerbahçe Kulübü Başkan Aziz Yıldırım, Portekizli çalıştırıcıya uyarıda bulundu, Hollanda kökenli oyuncuya ise büyük destek çıktı. Sarı Lacivert’li Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticiler Samandıra Can Bartu Tesisleri yerine giderek teknik heyet ve oyuncular ile ilgili görüşme yaptı. Başkan Yıldırım önce Vitor Pereira ile odasında özel olarak bir görüşme yaptığı belirtildi.

Portekizli teknik adama önemli uyarılarda bulunan Fenerbahçe Başkanı, “Huzursuzluğun olduğu yerde başarı gelmez. Sadece şampiyonluğa odaklan. Yıldızlardan oluşan takımı sana teslim ettik. İki maçtır iyi oynuyoruz, böyle oynarsak zaten şampiyon oluruz. Basın önünde takım içi konuları konuşma. Artık sorun istemiyorum” dedi.

“BU TAKIMIN YILDIZISIN”

İkinci görüşmesini yedek kaldığı için mutsuz olan Van Persie ile yapan Aziz Yıldırım, Hollandalı yıldızı motive etti ve moral verdi.

Küskün golcüden moralini bozmadan çalışmasını isteyen başkan, “Sen bu takımın yıldızısın. Seni Fenerbahçe’ye büyük başarılar kazandırman için transfer ettik. Ben sana inanıyorum, oynama isteğini de anlıyorum. Bu sıkıntıyı hep birlikte aşacağız. Sen atacağın gollerle Fenerbahçe’yi şampiyon yapacaksın” diyerek moral verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.