Dolar 32,5940
Euro 34,8484
Altın 2.496,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 19°C
Pts 16°C
Sal 21°C

Ayancık’ta yılın trafik görevlisi ve yılın şoförü ödülleri sahiplerini buldu

Ayancık Kaymakamı Abdullah Seçkin Koçak ve İlçe Jandarma Komutanlığı J. Teğmen Süleyman Ermiş, jandarma kontrol noktasını ziyaret ederek alınan tedbirleri incelediler.

Ayancık’ta yılın trafik görevlisi ve yılın şoförü ödülleri sahiplerini buldu
9 Mayıs 2020 16:07

Ayancık Kaymakamı Abdullah Seçkin Koçak ve İlçe Jandarma Komutanlığı J. Teğmen Süleyman Ermiş, jandarma kontrol noktasını ziyaret ederek alınan tedbirleri incelediler.

Trafik güvenliğiniz sağlanarak devam ettirilmesi amacıyla Türkiye‘de her yıl mayıs Ayı’nın ilk cumartesi günü “ Karayolu Trafik Güvenliği Günü” bugünü takip eden hafta ise “ Karayolları Trafik Haftası” olarak kutlanıyor.

İç işleri bakanlığı, Trafik Haftası kutlamalarının Koronavirüs (Covid-19) Salgınına karşı alınan tedbirler ile örtüşecek şekilde icra edilmesi talimatını vermişti.

Bu kapsamda Ayancık Kaymakamı Abdullah Seçkin Koçak ve İlçe Jandarma Komutanlığı J. Teymen Süleyman Ermiş, jandarma kontrol noktasını ziyaret ederek alınan tedbirleri incelediler.

Kaymakam Koçak, Jandarma Trafik Timi’nde görevli personele “Yılın Trafikçisi” ödüllerini vererek görevlerinde başarı dileklerinde bulundu. Yılın trafikçisi ödülünü alan Tim Komutanı J. Astsubay Osman Durmuş Baş ve Tim Komutanı Yardımcıları Uzman Jandarmalar Ersin Tokergil ile İlhan Yarar ödüle layık görüldüklerinden dolayı mutluluklarını dile getirerek “Evdeyim ama trafik kuralları aklımda” ve “Trafikte her yıl daha iyiye” sloganları eşliğinde trafik haftasını kutladıkları çalışmalarının, karşılığında trafik kazalarına bağlı ölüm ve yaralanma oranlarını en az da indirmek için yıl boyunca mücadele verdiklerini ve bu mücadelelerinde amirlerimiz tarafından görülüp ve takdir edilmesi de moral ve motivasyonunuzu artırarak bedeni yorgunluğumuzu unutmamıza ve daha güçlü şekilde çalışmamıza devam etme azim ve kararlılığını verdiğini belirttiler.

Yılın şoförü ödülü ise Haşim Uluhan’a gitti

Aynı ziyarette Kaymakam Koçak ve beraberindeki heyetle bulunan Ayancık Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Erol Yüksel tarafından ticari minibüs ve okul servis aracı şoförlüğü yapan 49 yaşındaki Haşim Uluhan’a yılın şoförü ödülünü verdi.

Şoför Haşim Uluhan Kaymakam Koçak’a teşekkürlerini bildirerek “30 yılı aşkın ticari araç şoförlüğünü severek yapıyorum ve trafik kurallarına her zaman uymuşumdur. Bu zamana kadar herhangi bir trafik cezası ile karşılaşmadım.” dedi. Uluhan aldığı ödülü trafik kurallarına uyan tüm meslektaşlarına adadığını söyledi. Haber Foto: Türkan KARABAŞ

Ayancık'ta yılın trafik görevlisi ve yılın şoförü ödülleri sahiplerini buldu Ayancık'ta yılın trafik görevlisi ve yılın şoförü ödülleri sahiplerini buldu Ayancık'ta yılın trafik görevlisi ve yılın şoförü ödülleri sahiplerini buldu Ayancık'ta yılın trafik görevlisi ve yılın şoförü ödülleri sahiplerini buldu Ayancık'ta yılın trafik görevlisi ve yılın şoförü ödülleri sahiplerini buldu Ayancık'ta yılın trafik görevlisi ve yılın şoförü ödülleri sahiplerini buldu Ayancık'ta yılın trafik görevlisi ve yılın şoförü ödülleri sahiplerini buldu

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.