Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Az Bulutlu
Sinop
17°C
Az Bulutlu
Cts 17°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 17°C

Ayancık’ta Tedbirlere Uymayanlara Ceza Kesildi

İlçemiz Ayancık’ta artan korona virüs vakaları nedeniyle yapılan denetimlerde kurallara uymayanlara 374 bin TL para cezası uygulandı.

Ayancık’ta Tedbirlere Uymayanlara Ceza Kesildi
17 Aralık 2020 13:37

İlçemiz Ayancık’ta artan korona virüs vakaları nedeniyle yapılan denetimlerde kurallara uymayanlara 374 bin TL para cezası uygulandı.

Ayancık genelinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından Kovid-19 tedbirlerine yönelik denetimler devam ediyor. Ayancık Kaymakamlığından yapılan açıklamaya göre pandemi başlangıcından itibaren sosyal mesafe, temizlik, maske ve hijyen kuralları ile sokağa çıkma yasağına uymayan 369 kişi ve 5 işyerine para cezası uygulandı. Köylerde 66 kişiye, Ayancık ilçe merkezinde ise 303 kişi ile 5 işyerine toplamda 374.382 TL idari para cezası uygulandı.

VATANDAŞLARA TEDBİR ÇAĞRISI

Ayancık İlçe Kaymakamı İsmail Pendik yaptığı açıklamada “Alınan tedbirlerin uygulamasını sağlamak üzere Ayancık İlçe Emniyet Müdürlüğü, Ayancık İlçe Jandarma Komutanlığı ve Ayancık Toplum Sağlığı Ekiplerimiz başta olmak üzere Ayancık Kaymakamlığı bünyesindeki kurum ve çalışanlarımız 7/24 görevlerinin başında olacak şekilde fedakarca çalışmaktadırlar. Amacı Ayancıklıların ve tüm milletimizin sağlığını korumak olan bu tedbirlere uymada, genel olarak Ayancıklı vatandaşlarımız olarak sizler, işbirliği ve anlayışı en üst seviyede gösterdiniz. Bundan dolayı kurallara uyan, gerekli işbirliği ve anlayışı gösteren Ayancıklı vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunarız. Hepimizin sağlığı için alınan tedbirlere ve kararlara uyulmasını tüm vatandaşlarımızdan özellikle istirham ederiz.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.