Dolar 32,3276
Euro 35,0275
Altın 2.284,06
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Az Bulutlu
Sinop
18°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Ayancık’ta Müftülüğe bağlı iki yeni okul öncesi kurs açıldı

Ayancık’ta Müftülüğe bağlı iki yeni okul öncesi kurs açıldı
Aslan Özdemir
20 Eylül 2022 14:22

Geçen yıl yaşanan sel felaketi sonrasında Ayancık İçin tüm Türkiye seferber olmuştu. Bu kapsamda Türkiye Diyanet Vakfı ve Diyanet İşleri Başkanlığı Yurt Dışı Teşkilatı olan DİTİP’in çalışmaları sonrasında ilçemize yapılan yardımlar sayesinde biri Beşiktaş Cami, diğeri de Köprübaşı Cami bünyesinde olmak üzere 4-6 yaş öğrencilere yönelik iki adet Değerler Eğitimi ve Kuran Kursu inşa edildi.

Hayrettin Kaya

Kurslar hakkında basına bilgi veren Ayancık Müftüsü Ömer Faruk KIVRAK şunları söyledi.

“Türkiye Diyanet Vakfı ve DİTİP koordinasyonunda toplanan yardımlarla finanse edilen Kurslarımızın yapımı SİNOP İl Müftümüz Sn Mustafa DÜZGÜNEY sayesinde gerçekleşti.

Ayancıklı Hayırseverlerimizin de katkıları oldu. Ancak daha önemlisi kurslara Ayancıklı hayırseverlerimizin desteğinin bundan sonra da devam etmesi.

Her iki kursta da İki derslik , yemek salonu, oyun odası, idare odası ve lavabolar bulunuyor. Isınma zemin altı kalorifer sistemi ile sağlanıyor.

19 Eylül itibariyle Kurslarımız eğitime başladı. Öğleden önce ve sonra ayrı ayrı kurs verildiği takdirde her iki Kursumuzda takriben 70 er öğrenciye hizmet verebileceğiz. Bu da toplam 140 öğrenci anlamına geliyor. İsteğimiz en kısa süre içerisinde Cevizli Mahallesinde de bir kurs yapabilmek. Bunun İçin de çalışmalarımız devam ediyor.

Kurslarımız için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Ayancık’ta Müftülüğe bağlı iki yeni okul öncesi kurs açıldı Ayancık’ta Müftülüğe bağlı iki yeni okul öncesi kurs açıldı Ayancık’ta Müftülüğe bağlı iki yeni okul öncesi kurs açıldı Ayancık’ta Müftülüğe bağlı iki yeni okul öncesi kurs açıldı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.