Dolar 32,3105
Euro 35,0957
Altın 2.279,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Az Bulutlu
Sinop
18°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Ayancık’ta Mahalle İftarları Sürüyor

Ayancık Belediyesi ve hayırsever vatandaşlarımızın katkıları ile organize edilen ve geleneksel hale gelen “Mahallede İftar” programları hızla devam ediyor.

Ayancık’ta Mahalle İftarları Sürüyor
Aslan Özdemir
8 Haziran 2017 22:02

Ayancık Belediyesi ve hayırsever vatandaşlarımızın katkıları ile organize edilen ve geleneksel hale gelen “Mahallede İftar” programları hızla devam ediyor.

Hayrettin Kaya

Ramazan ayı dolayısı ile düzenlenen mahalle iftarları şuana kadar Orta Erkengünez, Aşağıköy Afet Evleri, Çayiçi Mahallesi Tümerkant Caddesi ve Beşiktaş mahallesi Defne Caddesinde verildi.

 Tüm İslam âleminin Ramazan ayını kutlayan Belediye Başkanımız Ayhan Ergün, “ Birlik, beraberlik ve hoşgörü ayı olan Mübarek Ramazan ayının coşkusunu hep birlikte yaşama isteğimizi, iki yıl önce başlattığımız mahalle iftarlarımıza hayırsever vatandaşlarımızın da katkılarıyla bu yılda devam ederek gerçekleştiriyoruz. Mahalle halkımızla birlikte aynı sofrayı paylaşmak ve mahalle sakinlerimizi bir arada buluşturmaya vesile olan iftar programlarımızın kardeşliğimize ve birliğimize katkı sağladığını düşünüyorum. Mahalle iftarları; zengin-fakir, genç-ihtiyar, kadın-erkek ayrımı yapmadan bütünleşmenin sembolüdür. Bu vesile ile bir kez daha birliğimizi, kardeşliğimizi ve hoşgörümüzü arttırmamıza vesile olması temennilerimle tüm halkımızın Mübarek Ramazan ayını tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Ayancık'ta Mahalle İftarları Sürüyor Ayancık'ta Mahalle İftarları Sürüyor Ayancık'ta Mahalle İftarları Sürüyor Ayancık'ta Mahalle İftarları Sürüyor Ayancık'ta Mahalle İftarları Sürüyor Ayancık'ta Mahalle İftarları Sürüyor Ayancık'ta Mahalle İftarları Sürüyor Ayancık'ta Mahalle İftarları Sürüyor Ayancık'ta Mahalle İftarları Sürüyor Ayancık'ta Mahalle İftarları Sürüyor Ayancık'ta Mahalle İftarları Sürüyor Ayancık'ta Mahalle İftarları Sürüyor Ayancık'ta Mahalle İftarları Sürüyor Ayancık'ta Mahalle İftarları Sürüyor Ayancık'ta Mahalle İftarları Sürüyor

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.