Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Az Bulutlu
Sinop
17°C
Az Bulutlu
Cts 17°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 17°C

Ayancık’ta Kuvvetli Yağış Uyarısı

Ayancık’ta günlerdir ‘kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış” uyarısı yapılıyor.

Ayancık’ta Kuvvetli Yağış Uyarısı
11 Haziran 2022 13:07

Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü tarafından birkaç gündür kuvvetli yağış uyarısı ve oluşabilecek risklere karşı uyarılarda bulunuluyor. Ayancık için de yapılan uyarılarda 11.06.2022 Cumartesi günü öğle saatlerinden itibaren Kastamonu, Sinop ve Çorum çevrelerinde yerel olmak üzere kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

DİKKATLİ OLUN UYARISI

Yapılan uyarıda 12.00 ile 23.00 saatleri arasında oluşabilecek ani sel, su baskını, yıldırım düşmesi, dolu yağışı, kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerektiği belirtildi.

Uyarılar birkaç gündür Ayancık Kaymakamlığı tarafından da duyuruldu.

Ayancık'ta Kuvvetli Yağış Uyarısı

YORUMLAR

  1. Mustafa dedi ki:

    Ne olcak şimdi akşam konser var