Dolar 32,3766
Euro 35,0173
Altın 2.325,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 16°C

Ayancık’ta İlköğretim Haftası Kutlandı

Ayancık’ta İlköğretim Haftası kutlama programı gerçekleştirildi.

Ayancık’ta İlköğretim Haftası Kutlandı
Aslan Özdemir
15 Eylül 2022 22:44

İlçemiz Ayancık’ta 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı İlköğretim Haftası kutlama programı gerçekleştirildi. Program 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanında Atatürk Anıtına İlçe Milli Eğitim Müdürü Arif ÇOPUR tarafından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin sunulması ile başladı. Ardından Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla çelenk sunma töreni sonlandırıldı.

Hayrettin Kaya

Kutlama programı Avukat Hasan Hüsnü Kılıç İlkokulunda devam etti. Program Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Sinop Milletvekillerinin kutlama mesajları okundu. Ardından İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Arif ÇOPUR tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma gerçekleştirildi.

Programda Avukat Hasan Hüsnü Kılıç İlkokulu 4. sınıf öğrencileri tarafından gerçekleştirilen 1. sınıf ve okul öncesi öğrencilerine hitaben hoşgeldiniz konuşması yapıldı. Ardından “Hoş geldiniz” ve “Okula Dönüş” adlı gösteriler sunuldu. Öğrenciler tarafından günün anlam ve önemi ile ilgili şiirlerin okunması ile program devam etti. Program, “Haftanın sözleri” ve “Türk Devletleri Bayrak Şöleni” gösterilerinin sunulması ile sonlandırıldı.

Programa Ayancık Kaymakamı Recep HASAR, Belediye Başkanı Hayrettin KAYA, İlçe Jandarma Komutanı J. Teğmen Osman ALKAN, İlçe Emniyet Müdürü Hakan EVCİL, İlçe Adli Yargı Mensupları, İlçe Milli Eğitim Müdürü Arif ÇOPUR, Daire Amirleri, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve Ayancıklı vatandaşlar katıldı.

Ayancık'ta İlköğretim Haftası Kutlandı Ayancık'ta İlköğretim Haftası Kutlandı Ayancık'ta İlköğretim Haftası Kutlandı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.