Dolar 32,3732
Euro 34,9930
Altın 2.325,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 15°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Ayancık’ta Gençlik Konseri Gerçekleştirildi

İlçemiz Ayancık’ta yağmurlu hava koşullarına rağmen düzenlenen Gençlik Konserinde, Niyazi Koyuncu sahne aldı.

Ayancık’ta Gençlik Konseri Gerçekleştirildi
Aslan Özdemir
12 Haziran 2022 16:22

Ayancık Belediyesi tarafından ilçemizde yaşanan sel felaketinin ardından moral ve motivasyonu arttırmak amacıyla Gençlik Konseri düzenlendi.

Hayrettin Kaya

Niyazi Koyuncu’nun ve ekibinin sahne aldığı konser saat 21.00’da başladı. Sağanak yağmurlu havaya rağmen gerçekleştirilen konser, sel felaketi ve pandemi sürecinde olumsuz olarak etkilenen öğrenciler ile üniversite sınavlarına girecek olan gençlere moral oldu. Gençlerin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen konseri Ayancıklı vatandaşların yanı sıra CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz ve Ayancık Belediye Başkanı Hayrettin Kaya da yağmur altında ıslanarak izledi.

İskele meydanında gerçekleştirilen Gençlik Konseri ile ilgili olarak açıklamada bulunan Başkan Hayrettin Kaya “Yaşadığımız zorlu sürecin yaralarının büyük bir bölümü sarılmışken, hem sizlere hem de geleceğimizin teminatı olan ve haftaya YKS sınavına girecek olan öğrencilerimiz için sınav stresinden uzaklaşsın diye müzik eşliğinde güzel bir akşam tertip ettik. Şimdiden sınava girecek olan tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. Her şey onlar için. Her şey geleceğimizin teminatı çocuklarımızın mutluluğu için, Çocuklarımızın mutluluğu için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz” dedi.

Konser Ayancık Belediye Başkanı Hayrettin Kaya’nın konuşması ve Niyazi Koyuncu’ya hediye takdiminin ardından sona erdi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.