Dolar 32,5328
Euro 34,8363
Altın 2.428,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 23°C
Az Bulutlu
Sinop
23°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 17°C

Ayancık’ta Caddeler Trafiğe Kapatılacak

Ayancık Kaymakamlığı Afet ve Acil Durum Merkezi (AFAD) tarafından yapılan yazılı açıklamada, Ayancık’ta bazı caddelerin trafiğe kapatılarak kar temizleme çalışması yapılacağı belirtildi.

Ayancık’ta Caddeler Trafiğe Kapatılacak
4 Ocak 2016 18:03

Ayancık Kaymakamlığı Afet ve Acil Durum Merkezi (AFAD) tarafından yapılan yazılı açıklamada, Ayancık’ta bazı caddelerin trafiğe kapatılarak kar temizleme çalışması yapılacağı belirtildi.

Yapılan açıklamada, yoğun kar yağışı sonrasında ulaşımın aksadığı Prof. Dr. Sedat DEMİRCAN, Hakan ÜNSAL, Prof. Dr. Azmi HAMZAOĞLU, Kantarcıoğlu ve Hastane Caddelerinin araç trafiğine kapatılacağı, bu caddelerde park halinde bulunan araçların biriken karların temizlenmesi için Kaymakamlık ve Belediye ekiplerince temizleme çalışmasının yapılacağı belirtildi. Kardan temizlenen araçların Orman ve Günbatımı caddesine naklinin sağlanacağı konusunda vatandaşlara uyarıda bulunuldu.

Milli Eğitim Müdürlüğü, Belediye Başkanlığı, Orman İşletme Müdürlüğü ve KHGB bünyesinde TYÇP programı kapsamında çalışanların kar mücadelesi için Kriz ve Acil Durum Koordinasyon Merkezinin emrine alınması, asılsız 112 ihbarları konusunda idari, cezai ve tazmini işlem yapılması ve konunun vatandaşlarımıza duyurulmasına karar verildi.

Çalışmalar kapsamında kar sebebi ile zarar gören kamu kurum ve kuruluşlarının tespit edilmesi, okul bahçelerinin ve okul güzergahlarının eğitim ve öğretime hazır hale getirilmesi için Belediye Başkanlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı TYÇP elemanlarının kullanılması, yolları açılan köylerimizde yalnız kalan yaşlılarımıza ve erzakı tükenen köylülerimize gıda ve erzak yardımına devam edilmesi kararlaştırıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.