Dolar 32,3407
Euro 35,1132
Altın 2.239,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 11°C
Az Bulutlu
Sinop
11°C
Az Bulutlu
Çar 9°C
Per 10°C
Cum 10°C
Cts 12°C

Ayancıkspor Yeni Sezona Hazırlanıyor

Ayancıkspor Kulübü altyapı yaş gruplarında 2022-2023 futbol sezonuna hazırlanıyor.

Ayancıkspor Yeni Sezona Hazırlanıyor
Hayrettin Kaya
6 Aralık 2022 18:28

Geçtiğimiz yıllarda Sinop’un Ayancık ilçesinde yaşanan sel afeti nedeniyle sportif faaliyetlere ara verilmişti. Selde hasar gören ve kullanılmaz hale gelen Gazi Stadının yenilenmesi ile birlikte sportif faaliyetler tekrar start aldı.

Aslan Özdemir

Dört farklı yaş grubunda yeni futbol sezonuna hazırlanan Ayancıkspor Kulübü Teknik Sorumlusu Mustafa Yağız sel afeti sonrası sınırlı imkanlarla oluşturulan takımların yeni sezona hazır olduklarını belirtti. İlçedeki gençlerin fiziksel gelişimine katkı sağlamayı ve teknoloji hastalığından uzaklaştırmayı amaçladıklarını belirten Yağız “Ayancıkspor olarak 2022-2023 Futbol sezonunda U-11, U-12, U-13 ve U-16 kategorilerinde mücadele edeceğiz. Gazi Stadında hafta içi her gün çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kulüp başkanımız Taylan Övet ve yönetimimiz de çalışmalarımızı yakından takip ediyor. 11 Ağustos 2021 sel felaketiyle sınırlı imkanlar içerisinde tekrardan oluşturduğumuz takımız 11 Aralık’ta başlayacak olan U-16 ligine hazır. Amacımız Ayancık’ın gençlerinin fiziksel gelişimlerine katkı sağlamak hem de günümüzün hastalığı olan teknoloji esirliğinden gençlerimizi kurtarıp kendine rakibine saygılı bireyler yetiştirip onlara spor yaptırmak” dedi.

Yeni sezona hazırlık maçlarıyla hazırlanan futbol takımında hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirten Yağız “U-16 takımımız 4 hazırlık karşılaşması gerçekleştirerek yeni sezona hazır olduğunu gösterdi. U-13 liginde Türkeli ilçesinde Türkeli Belediyespor ile gerçekleştirdiğimiz hazırlık maçından takımımız sahadan 5-2 galip geldi. Her yaş grubuna sıkı hazırlandık. Tek hedefimiz kazanmak ve şampiyon olarak Ayancıkspor’a coşku yaratmak” dedi.

Ayancıkspor Yeni Sezona Hazırlanıyor

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.