Dolar 32,4491
Euro 34,7379
Altın 2.437,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Az Bulutlu
Sinop
17°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 16°C

AYANCIKLILARIN GURURU GAZETECİ-YAZAR ADİL YILDIZ BAKAN İLE GÖRÜŞTÜ

Her yıl geleneksel olarak yapılan 65. si düzenlenen Milliyet Gazetesi Spor ödülleri dün gece İstanbul’da Volkseagen Arena’da gerçekleşti.

AYANCIKLILARIN GURURU GAZETECİ-YAZAR ADİL YILDIZ BAKAN İLE GÖRÜŞTÜ
28 Mart 2019 14:35

Her yıl geleneksel olarak yapılan 65. si düzenlenen Milliyet Gazetesi Spor ödülleri dün gece İstanbul’da Volkseagen Arena’da gerçekleşti.

Geceye çok sayıda Spor insanı ve sporcular, üst düzey İş insanları, sanatçı ve çok ünlü gazeteciler katıldı.

Geceye Sinopluların ve Ayancıklıların gururu Gazeteci-Yazar Adil YILDIZ’’da davetliler arasındaydı. Muhteşem geceye şahitlik etti.

Gece Beyaz’ın sunumu ile adeta taçlandı. Tv 8 den canlı yayınlanan organizasyonda halk oylaması sonucunda ödüle layık görülen sporcular taçlandırıldı.

Gecenin en büyük sürprizi ise Ayancıklıların gurur kaynağı Gazeteci –Yazar Adil Yıldız ile Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu’un ayaküzeri yaptığı sohbet oldu.

 

Ayancık Gazetesi olarak Telefon İle ulaştığımız Adil YILDIZ ise ’’Evet gecenin davetlisiydim.20 yıla aşkın Milliyet Spor Ödülleri gecesine katılım sağlamaya çalışıyorum. Spor yazarı olarak Spor ailesinin içinde olmak tabiî ki gurur verici. Uzun zamandır görmediğim dostlar ile görüşüp hasret gideriyorum. Türkiye’nin Spor ödülleri de Oskarı diyebiliriz’’.

Gecede Spor bakanı ile samimi poz verdiğinizi gördük sorusu karşısında ise Yıldız Şöyle devam etti. ‘’Usta Gazeteci Atilla Gökçe ağabeyim ile Bakanımızın yanına gittik. Geçen haftalarda kendisinin Sinop’u ziyaret ettiklerini hatırlattım. Bakan’da Evet muhteşem bir iliniz var. Çok etkilendim’’. dedi.

Bende Sayın Bakan’ım önümüzdeki yılda yapımı sona erecek Sinop Dokuzoğlu Stadyum için ne diyeceksiniz diye kendisine soru yönelttim.

‘’Sinoplulara yakışan bir Stadyum olacağını ve Türkiye’de tesisi kazandırmaya devam edeceklerini ifade etti’’.dedi.

Ayancık için ve Tüm Sinoplulara yaptığı hizmetler içinde biz Adil YILDIZ’a teşekkür ederiz…

 

Haber; Türkan Karabaş

Ayancık Gazetesi

AYANCIKLILARIN GURURU GAZETECİ-YAZAR ADİL YILDIZ BAKAN İLE GÖRÜŞTÜ AYANCIKLILARIN GURURU GAZETECİ-YAZAR ADİL YILDIZ BAKAN İLE GÖRÜŞTÜ AYANCIKLILARIN GURURU GAZETECİ-YAZAR ADİL YILDIZ BAKAN İLE GÖRÜŞTÜ AYANCIKLILARIN GURURU GAZETECİ-YAZAR ADİL YILDIZ BAKAN İLE GÖRÜŞTÜ AYANCIKLILARIN GURURU GAZETECİ-YAZAR ADİL YILDIZ BAKAN İLE GÖRÜŞTÜ AYANCIKLILARIN GURURU GAZETECİ-YAZAR ADİL YILDIZ BAKAN İLE GÖRÜŞTÜ

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.