Dolar 32,3358
Euro 35,1663
Altın 2.241,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 11°C
Az Bulutlu
Sinop
11°C
Az Bulutlu
Çar 9°C
Per 11°C
Cum 10°C
Cts 12°C

Ayancıklı Şevket Çelik Kasımpaşa Spor’da

Ayancıklı sporcu Şevket Çelik, Süper Lig takımlarından Kasımpaşa Spor Kulübüne transfer oldu.

Ayancıklı Şevket Çelik Kasımpaşa Spor’da
Hayrettin Kaya
8 Mart 2023 17:36

Ayancıklı sporcu Şevket Çelik (13) Kasımpaşa Spor Kulübüne transfer oldu.

Aslan Özdemir

Ayancık Spor Kulübü Teknik Sorumlu Mustafa Yağız’ın altyapıya göstermiş olduğu gayretli çalışmalar, meyvesini verdi.  Kulüp sporcularından Şevket Çelik 3 Mart 2023 tarihinde Süper Lig takımlarından Kasımpaşa Spor Kulübü’nün idmanlarına çıktı.

Kulüp Başkanı Taylan Mithat Övet yaptığı açıklamada “Yönetim kurulu, teknik ekip olarak daha çok Ayancıklı futbolcu ve sporsever gencimize sahip çıkarak yolumuza devam edeceğiz. Transfer olan oyuncumuz Şevket Çelik’e bundan sonraki okul ve spor hayatında başarılar diliyorum” dedi.

Ayancıklı Şevket Çelik Kasımpaşa Spor'da

Altyapıda eğitimin önemine dikkat çeken Ayancık Spor futbol teknik sorumlusu Mustafa Yağız “Sinop futbol liginde U-11, U-12, U-13, U-15, U-16 kategorilerinde Ayancık Spor olarak mücadele etmekteyiz. Burada önce iyi insan, iyi bir futbolcu olmaları için oyuncularımızı yönlendiriyoruz. Önceliğimiz iyi insan, iyi karakter ve iyi bir sporcu olmaları. Ayancık Spor’dan Süper Lig takımlarından Kasımpaşa Spor Kulübüne oyuncu gönderdiğimiz için gururlu ve heyecanlıyız. Oyuncuma bundan sonraki spor hayatında başarılar diliyor, Ayancık’ı ve Sinop’umuzu en iyi şekilde temsil edeceğine canı gönülden inanıyorum” dedi.

Şevket Çelik ise “Ayancık Spor’da yetişmekten gururluyum. Kasımpaşa Spor’a gideceğim içinde çok heyecanlıyım. Transferimde beni yetiştiren hocam Mustafa Yağız’a, Ayancık Spor yöneticilerine, Kulübümüz Başkanı Taylan Mithat Övet’e teşekkür ederim. Bana inanan insanları mahcup etmeyeceğim” dedi.

Ayancık Spor Kulübünde U-11 ve U-12 futbol kategorilerinde oynadığı oyunla göz dolduran Şevket Çelik, 2021-2022 futbol sezonunda Sinop U-12 futbol liginde gol kralı olmuştu.

Ayancıklı Şevket Çelik Kasımpaşa Spor'da

YORUMLAR

  1. Rafet ÜNAL dedi ki:

    Öğrencime Kasımpaşa Spor’da başarılar dilerim.

  2. Senol Çelik dedi ki:

    Kardeşim bir Ayancıklı olarak gurur duyuyorum Başarılarının devamını diliyor