Dolar 32,5507
Euro 34,8733
Altın 2.427,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 17°C

Ayancıklı Aile kazada hayatını kaybetti

Kastamonu’nun Araç ilçesi İğidir Köyü mevkiinde meydana gelen kazada, Sinop’un sevilen İş adamlarından Yaşar AKSOY’un ablası Semiye Akyüz, eniştesi Recep Akyüz ve yeğeni Murat Akyüz hayatını kaybetti.

Ayancıklı Aile kazada hayatını kaybetti
6 Mayıs 2016 14:00

Kastamonu’nun Araç ilçesi İğidir Köyü mevkiinde meydana gelen kazada, Sinop’un sevilen İş adamlarından Yaşar AKSOY’un ablası Semiye Akyüz, eniştesi Recep Akyüz ve yeğeni Murat Akyüz hayatını kaybetti.
Kastamonu’nun Araç ilçesi İğidir köyü mevkiinde bir otomobille cipin kafa kafaya çarpışması sonucu 3 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kaza hakkında inceleme başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu’ndan Karabük’e doğru seyir halinde olan Murat Akyüz (45) idaresindeki 34 FN 0475 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen Sema K. idaresindeki 34 JL 8408 plakalı cip kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonrası iki araç da hurdaya dönerken, otomobil içerisinde bulunan 3 kişi ve cip içerisindeki 4 kişi bulundukları yerde sıkıştı. Kazayı gören vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.
Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri ekipleri araçlarda bulunan yaralılara müdahale ederken, 34 FN 0457 plakalı otomobildeki sürücü Murat Akyüz, sürücünün annesi Semiha Akyüz (76), babası Recep Akyüz (76) olay yerinde hayatlarını kaybettiler.

34 JL 8408 plakalı cipte bulunan sürücü Sema K. (53) ile Emin K., Ayten D. ve Fatma Y. ise yaralı olarak araç içerisinden çıkartılarak, Karabük ve Kastamonu devlet hastanelerine sevk edildiler. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kaza hakkında inceleme başlatıldı. Kaynak: Kastamonu Haber.

Ayancık Gazetesi olarak Merhume ve merhumlara Allah’tan rahmet; Aksoy ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.