Dolar 32,5970
Euro 34,7616
Altın 2.497,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 19°C
Pts 17°C
Sal 20°C

Ayancık-Sinop Karayolu Ulaşıma Açıldı

Ayancık-Sinop, Ayancık-Türkeli ve Ayancık-Boyabat yolları devam eden yağışlar sonucu yaşanan heyelanlar nedeniyle trafiğe kapatıldı.

Ayancık-Sinop Karayolu Ulaşıma Açıldı
5 Haziran 2023 08:30

Ayancık’ta etkili olan sağanak yağışlar nedeniyle kapanan Ayancık-Sinop yolu ulaşıma açıldı. Ayancık-Türkeli ve Ayancık-Boyabat yolları ise tedbir amaçlı trafiğe kapalı tutuluyor.

Ayancık-Sinop Yolu Ulaşıma Açıldı

Gece saatlerinde etkisini arttıran yağmur yağışı nedeniyle Ayancık Köyü-Aliköy mevkiinde toprak kaymaları meydana gelmesi nedeniyle Ayancık-Sinop yolu ulaşıma kapanmıştı. Ekiplerin çalışmaları sonucu yol trafiğe açıldı.

Tarakçı köyünde meydana gelen yol göçmesi nedeniyle Ayancık-Sinop karayolunda ulaşım geçici olarak alternatif yollardan sağlandı. Karayolları ekiplerinin çalışmalarının ardından yol ulaşıma açıldı.

Ayancık-Sinop Karayolu Ulaşıma Açıldı

Ayancık-Türkeli Yolu Ulaşıma Kapatıldı

Ayancık-Türkeli arası karayolu Tevfikiye köyü civarında ulaşıma kapandı. Yetkili makamlarca yapılan açıklamada “Ayancık-Türkeli DKY 36.km’sinde meydana gelen heyelan nedeniyle, 4 Haziran 2023 Pazar günü Saat 23.30 sıralarında, yol tedbir amaçlı Karayolları Bakımevi Şefliğince geçici olarak araç ve yaya trafiğine kapatılmıştır. Gerekli işaretlemeler ivedilikle yapılarak ekiplerimizce hafriyat temizleme işlemine başlanmıştır.” denildi.

Ayancık-Sinop Karayolu Ulaşıma Açıldı

Ayancık-Boyabat Yolu Kapandı

Ayancık-Boyabat yolunda ise Akçakese köyü civarında yol ulaşıma kapandı. Yetkili makamlarca yapılan açıklamada “Ayancık-Boyabat İl Yolu 1. km’sinde 04.06.2023 tarihinde aşırı yağış nedeni ile yol yapım sahasında su birikmesi sonucu yol tedbir amaçlı saat 23.00 itibari ile Karayolları Bakımevi Şefliğince geçici olarak araç ve yaya trafiğine kapatılmıştır. Alternatif güzergah olarak eski Akçekese il yolu olarak belirlenmiştir. Yol kullanıcılarının güvenli şekilde seyahat edebilmeleri için trafik ve asayiş ekiplerince gerekli trafik tedbirler alınmıştır.” denildi.

Ayancık-Sinop Karayolu Ulaşıma Açıldı

YORUMLAR

  1. emk.öğ.Zuhal Karahan Kara dedi ki:

    Karadeniz bölgesinde sık sık görülen heyelana karşı Gümüşhanede ÇELİK AĞ ve enerji sönümleyici bariyer yerleştirilmiş. neticeden memnun olduklarını izledik.Ayancık Sinop yolunda belli yerlerde risk var, çok gerekli ,acele istensin,acil bir durumda mağduriyet olmasın. Geçmişte oldu, yol günlerce açılmadı. Dağ yolu uzak.Heyelanlar Orman Bakanlığının sorumluluğunda,Ulaştırma Bakanlığındanda yolların daha güvenli olması ve ıslah edilmesi istensin. İnsanlarımızın hayatı önemli. Zuhal Karahan Miryefton Tekirdağ