Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Az Bulutlu
Sinop
18°C
Az Bulutlu
Paz 17°C
Pts 18°C
Sal 17°C
Çar 16°C

Ayancık Spor Müzesi Ziyaretçilerini Ağırlıyor

Yeni açılan Ayancık Spor müzesi ziyaretçilerini ağırlıyor. Müzeyi Ayancıklı Gazeteci Adil Yıldız ziyaret ederek kulüp başkanından bilgi aldı.

Ayancık Spor Müzesi Ziyaretçilerini Ağırlıyor
24 Ağustos 2023 12:40

Gazeteci Adil Yıldız Ayancık ziyareti sırasında, yeni açılan futbol müzesi hakkında Ayancık Spor Kulübü başkanı Taylan Mithat Övet’ten bilgi aldı.

Ayancık’ta futbola dair her şeyin bir arada bulunduğu müzenin açıldığını belirten Ayancıklı Gazeteci Adil Yıldız, futbolun geçmişini, anıları ve futbol belliğini yansıtan çok titiz, özen gösterilerek günümüze kadar yansıtılan müzeyi gezdi.

Kulüp başkanı Taylan Övet,  gazeteci Yıldız’a müzenin kuruluş aşamasından son haline kadar bilgi verdi. Adil Yıldız, müzedeki fotoğrafları ve ilçenin futbol tarihsel sürecinin yansıtıldığı müzeyi inceledi.

Müzeyi gezdikten sonra Adil Yıldız “İlk futbol lisansımın çıktığı yıllarca formasını giydiğim 1931 yılında kurulmuş, Cumhuriyetin kurulduğu ilk yıllardan beri hizmet veren, geçmişi başarılar ile dolu, çocukluğumun, gençliğimin ilk futbol tutkunluğumun başlamasına sebep olan Ayancık Spor’a da böyle bir müzenin yakıştığını ve Başkan arkadaşım Taylan Övet’in vizyonunu, bilgisini ve bu projeyi başlatarak kasabada ilk müze kurulmasına önderlik yaptığı için defalarca kez teşekkür ederim. Düşenme, sadece yap, söyleminden ziyade icraata dönüştürdüğü için de ayrıca şükranlarımı sunarım. Müzenin yapılmasında Taylan Övet’e çok büyük destek olan Turgay Karasu’ya da ayrıca teşekkür ederim.’’ dedi.

Ayancık Spor Müzesi Ziyaretçilerini Ağırlıyor Ayancık Spor Müzesi Ziyaretçilerini Ağırlıyor Ayancık Spor Müzesi Ziyaretçilerini Ağırlıyor

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.