Dolar 32,5629
Euro 34,8962
Altın 2.428,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 19°C
Cum 16°C
Cts 17°C

Ayancık, Özdemir’le Devam Dedi

Ayancık Şoförler ve Otomobilciler Odasının Olağan Genel Kurul toplantısı Ayancık Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Seçimlere Tek Liste giren Özdemir Yeniden güven tazeledi.

Ayancık, Özdemir’le Devam Dedi
18 Mart 2014 11:14

Ayancık Kültür Merkezinde gerçekleştirilen kongreye; Sinop Esnaf ve Sanatkarlar odalar birliği başkanı Mehmet Yüksel, Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Fevzi Tütüncü, Sinop Bakkallar odası Başkanı Halil İbrahim Demir, Boyabat Şoförler Odası Başkanı Mustafa Özvatan, Boyabat Esnaf Odası Başkanı Feyzullah Öztürk, Boyabat Bakkallar Odası Başkanı Mustafa Açıkgöz, Başkan Yardımcısı İrfan Erbaş,  Boyabat inşaat ve marangozlar Odası Başkanı Murat Yükselecek, Erfelek Esnaf Odası Başkanı Vecdi Felek, Erfelek Şoförler odası Başkanı Haydar Ekmekçi, Türkeli Şoförler odası Başkanı Satı Gürel, Türkeli Esnaf odası Başkanı Davut Günay, Gerze Şoförler odası Başkanı Hüseyin Topçu, Gerze Esnaf Odası Başkanı Cemal Altunel, Ayancık Esnaf Odası Bakanı Ökten Özdemir ve odaya bağlı üyeler katıldı.

 

 

Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Mehmet Yüksel’in divan başkanlığını yaptığı genel kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Faaliyet dönemlerine ait hesap ve çalışma raporlarının kabul edilmesinin ardından Oda Başkanı İlyas Özdemir yaptığı konuşmada, şoför esnafının bin bir zorluklara rağmen mücadele ettiğini belirterek, " Görev sürem içinde ilçemde ki esnaflarımızın huzuru ve refahı için bir şeyler yapmaya çalıştık ve çalışmaya da var gücümüzle devam edeceğiz  " dedi.

 

Sinop ESOB Başkanı Mehmet Yüksel’de bir konuşma yaparak, "Bu mesleğe yıllarını vermiş, acısıyla tatlısıyla ömrünü yollarda direksiyon sallayarak geçirmiş, vatandaşa dürüst hizmet ilkesinden bir kez dahi sapmamış, nice meslek erbabı ekonomik bir daralma içine girmiştir. Bu kesimde mücadele eden esnafımızın birçok sorunları var. Umut ediyoruz bu sorunlar kısa zaman içinde çözülür" dedi. Konuşmaların sona ermesinin ardından tek liste halinde gidilen seçimlerde mevcut oda başkanı İlyas Özdemir 320 üyeye sahip odanın tam desteğini alarak tekrar oda başkanı seçildi.

 

Kongre sonucunda; tek liste halinde gidilen seçimlerde mevcut oda başkanı İlyas Özdemir 320 üyeye sahip odanın tam desteğini alarak tekrar oda başkanı seçildi. Kongre sonunda Başkan İlyas Özdemir’in Yönetim Kurulu: Gagıp Turan, Musa Demircan, Kemal Yüksel, Halil İbrahim Kalyoncu, Ahmet Özkaya ve Bayram Yavuz’dan oluştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.