Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 18°C

AYANCIK ORMAN İŞLETMESİNDEN 11 ADET TRAKTÖR KREDİ DESTEĞİ

Ayancık Orman İşletme Müdürlüğü tarafından 9 köyde, 2022 yılında 11 adet ORKÖY TRAKTÖR KREDİ desteği kapsamında kesilen kurdele ile köylü vatandaşlara anahtar teslimi yapıldı.

AYANCIK ORMAN İŞLETMESİNDEN 11 ADET TRAKTÖR KREDİ DESTEĞİ
28 Nisan 2022 12:02

Ayancık Orman İşletme Müdürlüğü tarafından 9 köyde, 2022 yılında 11 adet ORKÖY TRAKTÖR KREDİ desteği kapsamında kesilen kurdele ile köylü vatandaşlara anahtar teslimi yapıldı.

Konu ile ilgili açıklama yapan İşletme Müdürü Hakan Yaslıkaya “Ormancılık faaliyetlerinin çok yoğun olduğu Ayancık Orman İşletme Müdürlüğü dahilindeki 9 köyde, 2022 yılında 11 adet ORKÖY TRAKTÖR KREDİ desteği vererek, köylümüzün üretim gücünü artırdık.
Bu kapsamda toplam; 2.640.000’lik düşük faizli ORKÖY kredi desteğinin 528.000 TL’si hibe olarak verilmiştir. Bu sayede yöredeki orman köylülerimizin, ormancılık faaliyetlerinde kullanmış oldukları üretim araçları, modernize edilerek etkin ve verimli çalışmaları sağlanmıştır.” Dedi.
Kredi kullandırılan hak sahibi köylüler ise; uygulamanın kendilerine büyük bir güç verdiğini, Devletin her zaman olduğu gibi yanlarında olduğunu hissettiklerini ve bu traktörlerle yapacakları üretim çalışmalarını, daha hızlı ve daha ekonomik aynı zamanda daha güvenli bir şekilde yapacaklarını dile getirerek emeği geçen devlet büyüklerimize teşekkürlerini ifade ettiler.

AYANCIK ORMAN İŞLETMESİNDEN 11 ADET TRAKTÖR KREDİ DESTEĞİ AYANCIK ORMAN İŞLETMESİNDEN 11 ADET TRAKTÖR KREDİ DESTEĞİ AYANCIK ORMAN İŞLETMESİNDEN 11 ADET TRAKTÖR KREDİ DESTEĞİ AYANCIK ORMAN İŞLETMESİNDEN 11 ADET TRAKTÖR KREDİ DESTEĞİ AYANCIK ORMAN İŞLETMESİNDEN 11 ADET TRAKTÖR KREDİ DESTEĞİ AYANCIK ORMAN İŞLETMESİNDEN 11 ADET TRAKTÖR KREDİ DESTEĞİ AYANCIK ORMAN İŞLETMESİNDEN 11 ADET TRAKTÖR KREDİ DESTEĞİ

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.