Dolar 32,4955
Euro 34,7477
Altın 2.487,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 17°C

Ayancık Müftülüğü, din görevlilerini, emekli din görevlileriyle kahvaltıda buluşturdu

Camiler ve Din görevlileri Haftası münasebetiyle etkinlik ve söyleşi çadırında halka açık olarak düzenlenen kahvaltı programına ilçe merkezi ve köylerinde görev yapan din görevlileri, emekli din görevlileri ve daire personeli katıldı.

Ayancık Müftülüğü, din görevlilerini, emekli din görevlileriyle kahvaltıda buluşturdu
11 Ekim 2022 13:22

Programa vatandaşlar da ilgi gösterdi. Burada hitapta bulunan İlçe Müftüsü Ömer Faruk KIVRAK şunları söyledi: “bizler çalışanıyla, emeklisiyle bir bedenin organları gibiyiz. Hep birlikte hareket ettiğimizde halkımıza vereceğimiz hizmetlerimiz de katlanarak artmaktadır. Emekli hocalarımız başlarımızın tacıdır. Onları camilerimizde mihrapta, minberde, kürsüde her zaman görmek istiyoruz. Katılımlarınızdan dolayı kıymetli hocalarımıza ve siz değerli halkımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” KIVRAK’ın konuşmasından sonra emekli din görevlileri ve çalışan din görevlileri adına yapılan konuşmaların ardından kahvaltı programı sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.