Dolar 32,3176
Euro 34,7567
Altın 2.389,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 15°C
Paz 16°C
Pts 18°C
Sal 17°C

Ayancık MHP’den Son Dakika Açıklaması

MHP Ayancık İlçe Başkanlığınca yapılan açıklamada “Adayımız yıpratılmaya çalışılıyor. Belediye Başkan adayımız Murat AKIN ile sonuna kadar yola devam” denildi.

Ayancık MHP’den Son Dakika Açıklaması
25 Ocak 2024 20:03

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ayancık İlçe Başkanlığınca yapılan açıklamada “Adayımız Murat AKIN ile sonuna kadar yola devam edeceğiz” denildi.

MHP Ayancık İlçe Başkanlığından yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi;

Bilindiği üzere; 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerinde Genel Merkezimiz tarafından ilçemizde partimizin Belediye Başkan adayı olarak Murat AKIN açıklanmış ve halkımıza duyurulmuştur.

“ASILSIZ SÖYLENTİLER…”

Ancak bu süreçte parti yönetim kurulumuzun isteği yada adayımızın kendi kararı ile adaylıktan istifa edeceği ve ittifak kurularak, diğer partinin açıklanacak olan adayının destekleneceği gibi asılsız ve mesnetsiz haber ve söylentiler yer yer vatandaşlarımıza fısıldanmak sureti ile adayımızın yıpratılmasına çalışılmaktadır.

“ADAYLIKTAN ÇEKİLMEK OLAMAZ…”

Konu ile ilgili olarak; gerek parti yönetim kurulumuzun, gerekse adayımız Murat AKIN’ın her ne surette olursa olsun adaylıktan çekilmek ve başka bir adayı desteklemek gibi bir düşüncesi yoktur ve olamaz.. Bu süreçte; İlçe Başkanlığımızın tam ve koşulsuz desteği ile kirli siyaset yapmadan, ilkeli, dürüst ve stratejik bir siyaset anlayışı ile partimiz Ayancık’ta Belediye Başkan Adayı olarak Murat AKIN ile sonuna kadar yola devam edecek ve önce Allah’ın izni sonrada siz değerli vatandaşlarımızın destekleri ile inşallah başarılı olacaktır..

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.