Dolar 32,3655
Euro 34,9626
Altın 2.325,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 15°C
Paz 16°C
Pts 17°C
Sal 15°C

Ayancık Kaymakamı Görevine Başladı

Son ‘Mülki İdari Amirler Kararnamesi’ ile Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü Şube Müdürü görevinden Ayancık Kaymakamlığı’na atanan Adem Keleş, yeni görevine başladı.

Ayancık Kaymakamı Görevine Başladı
Aslan Özdemir
20 Ağustos 2015 18:06

Son ‘Mülki İdari Amirler Kararnamesi’ ile  Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü Şube Müdürü görevinden Ayancık Kaymakamlığı’na atanan Adem Keleş, yeni görevine başladı.

Hayrettin Kaya

 

Bizlerde Ayancık Gazetesi olarak Ayancık Kaymakamlığı görevine başlayan Adem KELEŞ’e ilçemizdeki çalışmalarında başarılar dileriz.

 

Ayancık Kaymakamı Görevine Başladı

Adem Keleş Kimdir?

 

Adem Keleş, 1975 yılında Nevşehir'de doğdu. İlk ve orta öğrenimini aynı yerde tamamladı 1998 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. 

 

Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nde bir süre çalıştıktan sonra 2000 yılında İçişleri Bakanlığı Zonguldak Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare mesleğine başladı. Sırasıyla, Zonguldak-Ereğli Kaymakam Refikliği, Kütahya-Çavdarhisar ve Denizli-Akköy Kaymakam Vekilliği yaptı. 

 

Nottingham Üniversitesi'nde yurtdışı stajını tamamladı. Yurtdışında hazırladığı Kamu Alımları-Sosyal Politika Aracı ve İşsizliğin Azaltılması, İstihdam Alanları Yaratılması Güney Afrika Örneği başlıklı Yurtdışı Ödev Tezini Bakanlığa sunulmak üzere hazırladı. 

 

2003 yılı Mart ayında Kaymakamlık kursunu tamamladı. “Afetlerde Kriz Yönetimi Mülki İdare Amirlerine Düşen Görev Yetki ve Sorumluluklar” konulu kaymakamlık tezini İçişleri Bakanlığı'na sundu. 

 

Kaymakamlık Kursu sonrası, Kırşehir-Boztepe ve Kırşehir-Akçakent Kaymakamlıkları yaptı. 5 Ekim 2006 tarihinde İçişleri Bakanlığı Kararnamesi ile Erzincan Vali Yardımcılığı'na atandı. 

 

49. Dönem Milli Güvenlik Akademisi mezunu olan Vali Yardımcısı Adem Keleş Avukatlık ve Noterlik Belgeleri sahiptir. İyi derecede İngilizce bilmektedir, evlidir ve iki çocuk babasıdır.
 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.