Dolar 32,3694
Euro 34,9629
Altın 2.325,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Ayancık Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü ile sohbet

İlçemizde yaşayan vatandaşlarımız…

Ayancık Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü ile sohbet
Aslan Özdemir
1 Nisan 2017 17:52

İlçemizde yaşayan vatandaşlarımızın yaşı, cinsiyeti, sosyal statüleri ne olursa olsun sportif aktivitelerine katılma fırsatı verebilmek, Bilim, kültür, sanat ve sosyal alanlarda gençlere hizmet veren Ayancık kaymakamlığı Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü sevgili meslektaşım Altan YÜCEL’le Gazi stadında ayak üstü sohbetlimizi paylaşmak istedim.

Hayrettin Kaya

Hocam neler yapıyorsunuz? Dediğimde; “Soran araştıran, üreten bir gençlik yetiştirmek amacımız. Milletine sevdalı, hür düşünebilen, milli ve manevi değerlerine bağlı, Cumhuriyet ve demokrasiyi benimsemiş, donanımlı bir gençlik yetişmesine katkı da bulunuyoruz” dedi.

Devamında; “Gençlerin taleplerine göre kaymakamlık ve il müdürlüğü bilgilerinde kurslar, faliyetler ve yarışmalar düzenlenmekte ve katılım sağlanmaktayız. Amacımız imkanlar el verdiğince Gençlerimizi sevdiği spor faliyetleriyle ilgilenmesini sağlarken mümkün olduğunca çok sayıda genci spor alanları içinde tutmaktır. Müsabakalarda yenmek yenilmek kadar aktif spor yapmanın bilincinde olmaları için hafta içi, hafta sonu tesislerimizi açık tutuyoruz. Yine dönemsel olarak gençlerimizi Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı gençlik kamplarına ve diğer illerin tarihi, kültürel yerlerini görmek tanımak üzere gezilere götürmekteyiz.” diyor.

Statyum evimin karşısında olduğundan evde olduğum anlarda spor yapan çocuklar, gençler, kulüp sporcularını görüyorum dediğimde; “İnsanların fiziksel özellik ve yeteneklerine göre başarılı oldukları bir spor branşı muhakkak vardır. Bizler bu alandaki eğitimciler olarak çocuklarımıza, gençlerimizin başarılı olacakları yeteneklerini ön plana çıkarıcı çalışmalar yapmaktayız. Çocuk ve gençlerimizi tek yönlü olarak spor faliyeti içinde tutmaya çalışıyoruz” dedi.

Bu çalışmaları 1 gençlik lideri ve 3 personel olmak üzere 5 kişi ile Ayancık halkı başta olmak üzere tesisleri kullanmak isteyen sporculara hizmet sunuyorlar.

İlçemizdeki spor kulüpleri; Ayancık Spor, Ayancık Cevizli Spor, Ayancık Belediyespor faaliyetlerini çalışma ve müsabakalarını da bu tesislerde yapmaktalar. 2016-2017 yılı içinde Minikler; 120 sporcu, Küçükler; 130 sporcu, Yıldızlar; 150 sporcu, Gençler; 180 sporcu, Büyükler; 60 sporcu olmak üzere 640 lisanslı öğrenci ve sporcu vardır.

Ayrıca orta yaş ve üzeri kurumlardan halk olarak günlük 80-100 kadar insanımız spor tesislerimizi kullanmaktadır.

Başta kaymakamımız Çağlayan Kaya ve Müdürümüz Altan Yücel’e başarılar ve teşekkürler.

Erdoğan ERKAYMAZ

Ayancık Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü ile sohbet Ayancık Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü ile sohbet Ayancık Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü ile sohbet Ayancık Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü ile sohbet Ayancık Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü ile sohbet Ayancık Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü ile sohbet Ayancık Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü ile sohbet Ayancık Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü ile sohbet Ayancık Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü ile sohbet Ayancık Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü ile sohbet Ayancık Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü ile sohbet

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.