Dolar 32,5089
Euro 34,5693
Altın 2.491,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Çar 24°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 16°C

Ayancık Belediyesi Çocuk Kulübü Açıldı

Ayancık Belediyesi ve Ayancık Meslek Yüksek Okulu ile birlikte ortaklaşa düzenlenen Belediye Apart Sosyal Tesislerinde hizmete sunulan 2-6 yaş çocuk kulübü yoğun ilgi gösteriyor.

Ayancık Belediyesi Çocuk Kulübü Açıldı
22 Aralık 2016 15:34

Ayancık Belediyesi ve Ayancık Meslek Yüksek Okulu ile birlikte ortaklaşa düzenlenen Belediye Apart Sosyal Tesislerinde hizmete sunulan 2-6 yaş çocuk kulübü yoğun ilgi gösteriyor.

Çocuklar için kurulan oyun parkları için açıklama yapan Belediye Başkanı Ayhan Ergün, “Kışın parklarda eğlenemeyen, evlerde sıkılan çocuklar için başlattığımız 2-6 yaş çocuk kulübü projemiz yoğun ilgi görüyor. Çocuklarımızı aileleri ile birlikte Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri saat: 13.30’da  belediye hizmet aracımız ile evlerinden alarak oyun parkının olduğu sosyal tesisimize ulaşımlarını sağlıyoruz. Çocuklarımız sıcak aile ortamında ve meslek yüksekokulu çocuk gelişimi öğretmen ve öğrencilerimizinde katkıları ile bilgi ve görgülerini geliştiriyor, hoş bir şekilde vakit geçiriyorlar. Günümüzde çocuk gelişimi ve psikolojisi üzerine yapılan çalışmalar oyun oynamanın çocuğun gelişiminde ve karakterinin şekillenmesinde önemli etkisi olduğunu bu bağlamda oyun oynamanın önemle ele alınması gerektiğine inanıyorum “ dedi.

Çocuklar, havaların soğuması ile birlikte Ayancık Belediyesi tarafından hizmete sunulan oyun parkına yoğun ilgi gösteriyor. Çeşitli aktivitelere katılan çocuklar, güvenli ve sıcak bir ortamda vakitlerini değerlendiriyor. Çocukları ile birlikte tesiste vakit geçiren  anne ve babalar, havaların soğuk olmasından dolayı çocuklarımız ev dışında vakitlerini eğlenerek ve öğrenerek geçiriyor. Ebeveynler olarak çocuklarımız mutlu oldukça biz de mutlu oluyoruz. Böylesine güzel bir hizmeti sunduğu için Belediye Başkanımız Ayhan Ergün’e teşekkür ediyoruz’’ diyerek duygularını dile getirdiler.

Ayancık Belediyesi Çocuk Kulübü AçıldıAyancık Belediyesi Çocuk Kulübü Açıldı Ayancık Belediyesi Çocuk Kulübü Açıldı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.