Dolar 32,5610
Euro 34,8935
Altın 2.430,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 23°C
Az Bulutlu
Sinop
23°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 17°C

Ayancık Adayını Halk Seçecek

Ayancık Ak Parti Aday Adaylarının açıklanması dört gözle bekleniyor.

Ayancık Adayını Halk Seçecek
16 Aralık 2013 13:27

TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Ak Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy yaptığı açıklamada Sinop İlçelerinin adaylarının kendi şahsi görüşünün olmayacağını söyledi. Mehmet Ersoy adayların halk tarafından anket yoluyla seçileceğini belirtti.

 Genel Merkez Anket Yapacak
Mehmet Ersoy 4 yerde genel merkez tarafından ankete tabi tutulmasını istedi. Şahsi görüşünün olmayacağını vurgulayan Milletvekili Ersoy "Millet kimi istiyorsa Sinop Milletvekilinin adayı da o olacak" dedi.

Ersoy; "Ne milletvekili olarak ne teşkilat olarak, partiyi sanki kendi partimiz gibi değerlendirmeden bu milletin ortak değerinin olduğunu farkında bilincinde olarak çıkaracağımız adayların bu milletin adaylarının olması gerektiğinin farkında bilincide olarak, temayül sonuçları belli olmadan Sinop merkez Boyabat, Ayancık ve Gerze ilçelerimiz için nihai ankete kalmalarını istedim. Onun için çok kısa sürede bizim Sinop ilçelerimizde bir aday açıklaması beklemiyoruz." dedi.

Halk Kimi Derse Adayımdır
Aday adaylarımızın birinin çok önde göründüğü ya da Ayancık gibi mevcut bir belediye başkanımızın seçimlere girdiği bir ilçede bile diğer aday adaylarımızın bundan kırılmaması, üzülmemesi, kendilerinin de yeterince dikkate alınmadığı kaygısına kapılmaması için bu dört yerimizde aynı uygulamanın yapılmasını istedim ki herkes çıkan tabloya gönül huzuru içinde razı olsun, saygı duysun.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.