Dolar 32,3361
Euro 35,1955
Altın 2.247,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 12°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
12°C
Hafif Yağmurlu
Çar 10°C
Per 11°C
Cum 10°C
Cts 11°C

“Ayaklarına Sıkacağım”

Trabzonspor kulübünde forma giymekte olan Aykut Demir’in görmüş olduğu kırmızı kartın hemen peşinden hakem Deniz Ateş Bitnel’i tehdit etmiş olduğu belirlendi. Trabzon’lu oyuncunun , Bitnel’e, “Ayaklarına sıkacağım. Seni dışarıda döverim. Vuracağım seni” demiş olduğu ve soyunma odası koridorunda üzerine yürümüş olduğu, fakat arkadaşları tarafınca durdurulmuş olduğu öğrenildi. Bu tehdidi ve eylemi hem Bitnel’in hem de temsilcilerin raporlarına yansımış olan Aykut’un, Disiplin Talimatı’nın kırk birinci maddesine yönelik olarak en asgari yedi karşılaşma ceza alması gündeme çıkış yaptı..

“Ayaklarına Sıkacağım”
Hayrettin Kaya
23 Şubat 2016 12:58

Trabzonspor kulübünde forma giymekte olan Aykut Demir’in görmüş olduğu kırmızı kartın hemen peşinden hakem Deniz Ateş Bitnel’i tehdit etmiş olduğu belirlendi. Trabzon’lu oyuncunun , Bitnel’e, “Ayaklarına sıkacağım. Seni dışarıda döverim. Vuracağım seni” demiş olduğu ve soyunma odası koridorunda üzerine yürümüş olduğu, fakat arkadaşları tarafınca durdurulmuş olduğu öğrenildi. Bu tehdidi ve eylemi hem Bitnel’in hem de temsilcilerin raporlarına yansımış olan Aykut’un, Disiplin Talimatı’nın kırk birinci maddesine yönelik olarak en asgari yedi karşılaşma ceza alması gündeme çıkış yaptı.

Aslan Özdemir

OLAYLI MAÇ GÜNDEMDEN DÜŞMÜYOR

Galatasaray-Trabzonspor maçındaki yönetimiyle büyük tepki toplayan FIFA kokartlı hakem Deniz Ateş Bitnel’in gösterdiği kırmızı kart sonrası Aykut Demir tarafından tehdit edildiği, tünelde ise bordo-mavili futbolcunun saldırı girişimine maruz kaldığı ortaya çıktı.

“AYAKLARINA SIKACAĞIM”

Karşılaşmanın 69. dakikasında ceza alanı içinde Podolski ile yaşadığı gerilim sonrası ikinci sarıdan kırmızı kartla ihraç edilen ve haksızlığa uğradığını savunan Aykut’un, hakem Bitnel’i, “Ayaklarına sıkacağım. Seni dışarıda döverim. Vuracağım seni” ifadeleriyle tehdit ettiği ve bu sözlerin raporlara da girdiği öğrenildi. Bitnel ve olaylara şahit olan dördüncü hakem Murat Özcan’ın disiplin raporlarının dün TFF Hukuk Müşavirliği’ne ulaştığı belirlendi.
İlişkili Haber

HAKEME SALDIRMAK İSTEDİ, ARKADAŞLARI İZİN VERMEDİ

Maç bitiminde ise soyunma odası koridorunda hakemin üzerine yürüyerek saldırmak isteyen, ancak araya giren futbolcular ve görevliler tarafından engellenen Aykut Demir’in bugün tedbirli olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edileceği kaydedildi. Aykut’un bu eylemi maçın temsilcileri Yaşar Çatal ve Selçuk Küçükoğlu tarafından da rapor edildi.

İLK VUKUATI DEĞİL

Daha önce “Meskûn mahâlde ateş etmek” ve “Hastanede doktoru darp etmek” gibi vukuatları olan Trabzonsporlu futbolcunun çok ağır bir ceza ile karşı karşıya kalacağı vurgulandı. Profesyonel Futbol Disiplin Talimatı’nın, “Kişilik haklarına saldırı, hakaret, tehdit ve tükürme” başlıklı 41. maddesine göre işlem görecek olan Aykut Demir, koridordaki eylemi “Saldırı” başlıklı 44. madde kapsamında değerlendirilirse toplamda alacağı ceza, çift rakamlı sayılara yükselebilecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.