Dolar 32,4810
Euro 34,9545
Altın 2.436,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 20°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 18°C
Cts 17°C
Paz 17°C
Pts 16°C

ATV Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 25. bölüm fragmanı indirmeden izle

ATV Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 25. bölüm fragmanı ekranlara geldi, ATV Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 25. bölüm fragmanı ne zaman nasıl yayınlandı o ise merak ediliyordu hemen izleyin.

ATV Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 25. bölüm fragmanı indirmeden izle
25 Şubat 2016 00:40

ATV Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 25. bölüm fragmanı ekranlara geldi, ATV Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 25. bölüm fragmanı ne zaman nasıl yayınlandı o ise merak ediliyordu hemen izleyin.

Yapımcılığını Raci Şaşmaz’ın yaptığı başrollerinde Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır’ın paylaştığı yılın en iddialı yapımı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 25. bölüm fragmanı yayınlandı. Ekranlarda yayınlandığı ilk günden bu yana reytinglerdeki başarısıyla zirvedeki yerini koruyan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümü ile izleyenleri yine ekranlara kilitleyecek.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 25. yeni bölüm özeti; 

Masanın liderliğinden vazgeçmiş olmasına rağmen Hızır Çakırbeyli’nin başı beladan kurtulmaz. Ateş bu kez ailenin tam kalbine düşer ve felaketler zincirinin son kurbanı Ömer olur. Viktor yaptığı hain planıyla masum insanların hayatını tehlikeye atarak sınırları aşmıştır. Eylemlerini Ünal Kaplan’ın masasından seçtiği tetikçileri üzerinden gerçekleştirir. Fakat Hızır bombacıyı ele geçirecek ve Viktor’un paralı askerlerine yaklaşmayı başaracaktır. Oğlunun hayatına kastedenler ne pahasına olursa olsun bulunmalıdır. Peki tüm bu yaşananlar aileyi bir arada tutmaya yetecek midir? Nazlı başı beladan kurtulmayan bu aileye dahil olma niyetinde değildir. Her ne kadar Hızır’ı elinde tutma gayesinde de olsa aklından evlenme fikri geçmez. Meryem kadar güçlü bir kadın olmayı Hızır’la evlenmeden elde etme arzusundadır. Meryem boşanarak gücünü, Nazlı ise evlenmeden varlığını ispat edebilme konusunda kararlıdır…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.