Dolar 32,5400
Euro 34,8621
Altın 2.424,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 20°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 17°C
Pts 17°C

Aslan’da Denizli İstifa Edecek Mi?

Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü olarak bilinen Mustafa Denizli ,Ardarda gelen olumsuz sonuçlar ile birlikte Avrupa’dan elenmenin ardından ligde de başarısız sonuçlar elde edilmesi sonrasında istifa sinyalleriyle önemli mesajlar yansıttı. Galatasaray teknik direktörü olan Mustafa Denizli, Spor Toto Süper Lig’te Gaziantepspor takımına 2-0 yenildikleri karşılaşmanın ardından önemli açıklamalarda bulunurken teknik hoca Mustafa Denizli cümlelerinde adeta istifa açıklamasına üstü kapalı ima ettiği belirtiliyor. Ayrıca Denizli Galatasaray başkanı Dursun ile ilgili önemli bir görüşme yaptıktan sonra kararını açıklayacağı belirtilmekte.

Aslan’da Denizli İstifa Edecek Mi?
29 Şubat 2016 11:45

Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü olarak bilinen Mustafa Denizli ,Ardarda gelen olumsuz sonuçlar ile birlikte Avrupa’dan elenmenin ardından ligde de başarısız sonuçlar elde edilmesi sonrasında istifa sinyalleriyle önemli mesajlar yansıttı. Galatasaray teknik direktörü olan Mustafa Denizli, Spor Toto Süper Lig’te Gaziantepspor takımına 2-0 yenildikleri karşılaşmanın ardından önemli açıklamalarda bulunurken teknik hoca Mustafa Denizli cümlelerinde adeta istifa açıklamasına üstü kapalı ima ettiği belirtiliyor. Ayrıca Denizli Galatasaray başkanı Dursun ile ilgili önemli bir görüşme yaptıktan sonra kararını açıklayacağı belirtilmekte.

İşte  Denizli’nin sözleri;

“BU TAKIMIN LİDERİ BENİM, SORUMLU DA BENİM”

“Oyunla ilgili konuşursak, yani ne diyebiliriz ki? Atabileceğimiz goller, yiyebileceğimiz goller, her şey bugün gerçekleşti. ben göreve gelirken bir cümle sarf etmiştim. Kariyerimde bir yara alacaksam bu camia için alırım. Onu da ilk gün söylediğim gibi hissediyorum. Kariyerimde bir yara aldıysam bu da  Galatasaray için helal olsun. Bu camianın bana sunduklarına karşılık bu camiayı başarıyla temsil etmeye çalıştım. Kötü dönem geçirdik, çok zor bir dönemde çağırıldım ve görevi kabul ettim. Aylardır çalışıyoruz. Yaklaşık 27-28 yıldır bu işteyim. Hiçbir zaman bu kadar yoğun çalışmadım. Bu takımın lideri benim, sorumlu da benim. İstediğimiz şeyleri yapamadık. Kadromuzu en sağlıklı şekilde kullanmaya çalıştık ama neticede ortaya istemediğimiz bir tablo çıktı.

“KARİYERİM YARA ALIR DA BİRÇOK ŞEY YARA ALMAYA BAŞLADI”

Bana herkesin yardımcı olduğunu düşünüyorum. Ortaya çıkan tablo, keyifsiz bir tablo. Benim kariyerim başarılarla dolu ama zaman zaman başarısızlıklar olabilir. Bu durum kendi içimde hasar yarattı. kariyerim yara alır da birçok şey yara almaya başladı. Bu tablo içerisinde kendi adıma ve başkaları adına da değerlendirme yapmam gerekir. Kim ne algılarsa algılasın. Tek başıma bunu söylemem saygısızlık olur. Yarın başkanımızla oturacağız, geniş kapsamlı bir toplantı yapacağız.

“EN SAĞLIKLI KARARI BEN KENDİ İÇİMDE VERDİM”

İçinde bulunduğumuz tablo değişime imkan sağlamadı. Bir daha söylüyorum, teknik adamlık kariyerimin en iyi çalışmasını yaptım o yüzden huzurluyum. Her kararda hayır vardır. En sağlıklı kararı ben kendi içimde verdim, onlarla paylaşacağım. Başkanla görüştük, kendi kafamdaki şeyi hayata geçireceğim” sözleriyle istifa edeceğini sinyalini verdi.

“BEN TARAFTARA ÇOK ŞEY YAŞATTIM, ÜZÜLDÜM”

Denizli, ” Mustafa Denizli rezil ettin sen bizi” tezahüratı size ne hissettirdi?” sorusuna ise “Bu taraftara o söylenen dışında çok şey yaşattığımı düşünüyorum. Hiçbir sonuç hiçbir taraftarın bu düşünceye kapılmamasını gerektirir. Sadece üzüldüm.” şeklinde cevap verdi ve basın toplantısından ayrıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.