Dolar 32,3759
Euro 35,0031
Altın 2.326,03
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 15°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Arçelik Bakırköyde Şubelerini Açtı

Arçelik Bakırköyde Şubelerini Açtı
Aslan Özdemir
31 Temmuz 2016 14:40

 

Hayrettin Kaya

Arçelik gibi büyük ve köklü bir şirketin, teknik servis işlerini sorunsuz bir şekilde yürütmesi gerekiyor. Bu konuda gerekli adımları atmaya başlayan şirket yönetimi, özellikle büyük illerde kaliteli servis hizmeti veren Arçelik Yetkili Teknik ve Özel Servisler İstanbul ağını oluşturmaya başladı.

Her geçen gün büyümeye ve yeni teknolojiler ile gelişmeye devam eden Bakırköy Arçelik Teknik Bakım Servisleri de bunlardan bir tanesidir. İşinde uzman ve yetenenkli ekiplerden oluşan servis çalışanları, arızalı tüm Arçelik Marka ürünlere aynı ciddiyet ve kararlılık ile yaklaşıyor.

Beyaz Eşya modellerinde meydana gelecek en ufak bir arızada günün her saati hizmet veren Bakırköy Arçelik Teknik Servis ekiplerimiz ileiletişime geçebilirsiniz. Şirket tarafından ön görülen tamirat hizmetlerini kusursuz bir şekilde yapan ekiplerimiz, arızalı ürününüzü en kısa zamanda ilk günkü sağlamlığı ile size teslim edecektir.

İşini severek yapan ekiplerin bir araya gelmesiyle oluşan Bakırköy Arçelik Teknik Servisleri tüm arızalı cihazları tamir edecek kapasiteye sahiptir. Ummadık bir anda arıza çıkaran Arçelik Marka Beyaz Eşya ve diğer tüm elektronik cihazlarınız, branşında uzman olan kişiler tarafından dikkatle incelemeye alınır.

Tamir sürecinin her aşamasında şirketin belirlediği garantili yedek parçaları kullanan çalışanlar, cihazın orijinalliğini bozmadan size sağlam bir şekilde teslim edecektir. Özellikle kaliteli ve güvenli servis hizmetlerini sunmak isteyen Arçelik Markası, bu konuda üzerine düşen sorumluluğu alıyor.

Garanti kapsamında olan arızalı cihazlar için hiçbir ücret talep etmeyen Bakırköy Arçelik Teknik Bakım Ekipleri, garanti kapsamı dışında kalan diğer Arçelik marka ürünleriniz için de hesaplı bir tamir ücreti çıkarır. teknicservis.com sitemize giriş yaparak bölgede kaliteli hizmet veren tüm Bakırköy Arçelik Teknik Servis Numaralarına ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.