Dolar 32,5605
Euro 34,9685
Altın 2.429,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 19°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 16°C

Apple’den Air 3 Tablet İçin Büyük Yenilik!

Apple ile alakalı olan haberlerin birçoğu, son birkaç gündür iPhone 5SE cihazından bahsettiği görülüyor. Şuan ise firmanın bir sonrasına çıkacak olan tableti yer alabilecek iPad Air 3 cihazı ile ilgili yeni bilgiler sizler için öğrenildi..

Apple’den Air 3 Tablet İçin Büyük Yenilik!
27 Ocak 2016 08:35

Apple ile alakalı olan haberlerin birçoğu, son birkaç gündür iPhone 5SE cihazından bahsettiği görülüyor. Şuan ise firmanın bir sonrasına çıkacak olan tableti yer alabilecek iPad Air 3 cihazı ile ilgili yeni bilgiler sizler için öğrenildi.

Fransızca web sitesi NowhereElse.fr adresinin sızdırmış olduğu iPad Air 3 çizimi, yeni tabletin iPad Air 2’ye karşı olarak bakılarak önemli tasarım değişiklik göstereceğine benziyor.

İlk göze çarpan bir değişiklik durumu ise, iPad Pro’dan alınmış olarak görülen dörtlü hoparlör sistemi olarak gözüküyor. Bunun yanı sıra karanlık içerisinde resim çekmek istemekte olanlar adına arka kameranın altında bir flaş eklendiği de görülmektedir.

Apple’ın bu yıl içerisinden yeni iPhone cihazları dışında hangi ürünlerini yenilecek olduğu henüz belli olmadığı meçhul ortadadır. Bu sebep ile bu sızıntı olayına hemen inanmamakta da bulunmakta.

Eğer geçmiş tekrar ediyor ise, ileri ki aylar içerisinde yeni iPad Air’le alakalı yeni sızıntı olaylarına rastlarız.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.