Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 18°C

Apple’de Güvenlik Sorunu ve Tehlike Tespit Edildi! Ürünler Geri Toplanıyor

Apple güvenlik sorunları ve tehlike saçtığı nedeniyle 2003-2015 yıllarında sattığı ürünleri geri topluyor.

Apple’de Güvenlik Sorunu ve Tehlike Tespit Edildi! Ürünler Geri Toplanıyor
1 Şubat 2016 23:17

Apple güvenlik sorunları ve tehlike saçtığı nedeniyle 2003-2015 yıllarında sattığı ürünleri geri topluyor.

Apple bayilerinde 2003 tarihinden 2015’e kadar satılan tüm ürünleri toplamaya başlayan Apple kişilere merak uyandırdı. Yıllar öncesinde yapılan çalışmalar doğrultusunda satılan ürünlerin tehlike saçabileceği öğrenildi. Bu zamana kadar herhangi bir tehlike durumu olmasa da, güvenlik itibarının azalmaması sonucunda tüm ürünlerin toplanacağı açıklandı.

Apple, 2003 ve 2015 yılları arasında, satışa sunduğu güç adaptörlerini geri çağırıyor. ABD merkezli teknoloji devi Apple, 2003 ve 2015 yılları arasında, belli ülkelerde satışa sunduğu güç adaptörlerini geri çağırıyor.

Teknoloji devi, bu yıllar arasında Arjantin, Avustralya, Brezilya, Kıta Avrupası, Yeni Zelanda ve Güney Kore’ye gönderilen bu adaptörlerin teknik bir sorun nedeniyle potansiyel bir tehlike taşıdığını duyurdu.

Kullanımda olan Mac ve iOS cihazları, yani Mac, iPad, iPhone ve iPod’larda kullanıldığı belirtilen adaptörler ayrıca Apple World Travel adaptör kitleri arasında da yer alıyor.

Teknoloji devi, bu yıllar arasında Arjantin, Avustralya, Brezilya, Kıta Avrupası, Yeni Zelanda ve Güney Kore’ye gönderilen bu adaptörlerin teknik bir sorun nedeniyle potansiyel bir tehlike taşıdığını duyurdu. Kullanımda olan Mac ve iOS cihazları, yani Mac, iPad, iPhone ve iPod’larda kullanıldığı belirtilen adaptörler ayrıca Apple World Travel adaptör kitleri arasında da yer alıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.