Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Az Bulutlu
Sinop
17°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 17°C

Apple yeni bir saat iflası eşiğinde olabilir!

Apple markasının ürettiği saatlere talep çok fazla ancak Watch 1 modelleri eğer elde kalırsa bir iflas etme kadar büyük kayıp yaşanabilir.

Apple yeni bir saat iflası eşiğinde olabilir!
26 Ocak 2016 18:10

Apple  markasının ürettiği saatlere talep çok fazla ancak Watch 1 modelleri eğer elde kalırsa bir iflas etme kadar büyük kayıp yaşanabilir.

Son dönemlerde Apple Watch 2’nin üretim ve çıkış tarihi hakkında birçok rivayet çıktı. İddialar birbiriyle çelişkili. Bazı kaynaklar mart ayında saatin çıkacağını öne sürerken, bazıları ise iPhone 7’le tanıtılacağını söylüyor. Kafa karıştırıcı dedikodu kirliliği diyebiliriz. Şimdi elimizde seri üretimle alakalı yepyeni bir rapor var. Neler olduğuna daha yakından bakalım.

Apple’ın planları

Hatılarsanız geçtiğimiz kasım ayında Quanta’nın yeni Apple Watchüstünde çalıştığı söylenmişti, birkaç hafta önce de Quanta’nın deneme üretimine başlayacağına spekülasyonlar ortaya çıktı.

DigiTimes’ın üst tedarik zinciri kaynaklarına (Şu ünlü kaynaklardan biri!) dayandırdığı haberine göre Apple Watch 2, Quanta tarafından üretilecek. Kaynaklar Apple’ın Foxconn’u da ikinci tedarikçi seçtiğini, fakat Apple Watch 2 siparişlerinin ikinci üretici gerektirecek kadar yüksek olmadığını söylüyor. Yani Quanta tüm tedarikten sorumlu olacak. Raporda Apple’ın gönderimleri düşük tutacağından söz edilmiş. Bu arada ek bir bilgi olarak eski tarihli raporlarda ikinci tedarikçi olarak Inventec ve Wistron’ın adı geçmişti.

Kaynak son olarak Quanta’nın yılın ikinci çeyreğinde seri üretime başlayacağını sözlerine ekledi. Tabii ki ne Quanta ne de Foxconn bu konuyla alakalı açıklama yapmaktan kaçındı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.