Dolar 32,4781
Euro 34,9319
Altın 2.435,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 19°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 18°C
Cts 17°C
Paz 17°C
Pts 17°C

Apple TV (2015) satışa sunulacak!

Apple TV (2015) modellerinin kısa kısa yeni bilgiler yayınlanmaya devam ediyor.

Apple TV (2015) satışa sunulacak!
12 Ocak 2016 19:15

Apple TV (2015) modellerinin kısa kısa yeni bilgiler yayınlanmaya devam ediyor.

Bizi “uygulama mağazası” mantığıyla tanıştıranın Apple olduğunu düşünürsek, firmanın medya akış cihazı Apple TV’nin ilk üç modelindeki çok ciddi bir eksiklik vardı: Uygulama mağazası yoktu. 4. nesil Apple TV ile birlikte nihayet uygulama indirerek Apple TV’yi özelleştirme şansına kavuşuyoruz.

2015 model Apple TV, tıpkı önceki model gibi 10×10 cm alan kaplayan, yuvarlatılmış köşelere sahip siyah bir kutu görünümünde. Yüksekliği ise önceki modele kıyasla biraz artarak 3,5 cm’ye çıkmış. Yeni nesil oyunlar ve uygulamalar için Apple TV’ye daha önce iPhone 6’da karşımıza çıkan A8 işlemci güç veriyor. 32 ve 64 GB kapasite seçenekleri var.

Piyasadaki birçok gelişmiş medya oynatıcıdan daha az yer kaplıyor, hem şık hem de sağlam görünüyor. Dolayısıyla televizyonunuzun altına veya yanına koymaktan çekinmeyeceğiniz bir cihaz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.