Dolar 32,5496
Euro 34,9912
Altın 2.420,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 19°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 16°C

Apple Music daha uygun fiyatlandırma ile geliyor

Apple Music uygulamasında bundan sonra daha kaliteli Türkçe music bizim karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Apple Music daha uygun fiyatlandırma ile geliyor
16 Şubat 2016 05:10

Apple Music uygulamasında bundan sonra daha kaliteli Türkçe music bizim karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Apple, önceden müzik alanında iTunes’le hizmet vermişti. Daha sonra Spotify’in ortaya çıkmasıyla iTunes’in düzeni bozulmuş, insanlar müzik satın almak yerine aylık ücret ödeyerek geniş arşive ulaşmayı tercih etmişti. Bu gelişmeye kayıtsız kalmayan Apple, 2014 yılında Beats’i alarak Apple Music’e dönüştürdü. Apple Music kısa bir süre önce Türkiye’de de hizmet vermeye başladı. Apple Music özellikleri neler? Apple Music’in haziran ayında faaliyete geçmesiyle kısa süre sonra Türkiye’ye de geleceği belli olmuştu. Türkiye’ye kısa süre önce gelen Apple Music aylık ücreti ne kadar? Türkiye’ye yakın zamanda gelen uygulama dünya genelinde yaklaşık 11 milyon aboneye ulaştı. Apple Music, uygulamaya yeni kullanıcılar katmak adına ücretsiz olarak hizmet veriyor. Apple Music inceleme dosyasını sizler için hazırladık. Detayları haberimizin devamında.

APPLE MUSİC’İN AYLIK ÜCRETİ NE KADAR?

Kısa zaman önce Türkiye’ye gelen Apple Music’te aylık abonelik bedeli 9.99 lira olarak belirlendi. Apple’ın bir de aile için ayrı bir paketi bulunuyor. Aile Paylaşımı adındaki pakete toplam altı kullanıcı eklenebiliyor ve fiyatı 14.99 lira. Apple altının üstündeki her abone için aylık 5 lira alıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.