Dolar 32,4445
Euro 34,7285
Altın 2.440,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Az Bulutlu
Sinop
17°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 17°C

Apple iOS 9.3 Güncellemesi Ne zaman Olacak? Ayancık Gündem

Dünya teknoloji devi Apple tarafından gerçekleşen yenilik olayları üst üste gelmeyi sürdürmektedir. Daha önce kullanım durumuna sunulmuş olan iOS 9.3 birinci betasının hemen ardından şimdi ise iOS 9.3 ikinci beta sürüm içeriğinin kullanıma sunulmuş olduğu bildirilmiştir..

Apple iOS 9.3 Güncellemesi Ne zaman Olacak? Ayancık Gündem
27 Ocak 2016 00:51

Dünya teknoloji devi Apple tarafından gerçekleşen yenilik olayları üst üste gelmeyi sürdürmektedir. Daha önce kullanım durumuna sunulmuş olan iOS 9.3 birinci betasının hemen ardından şimdi ise iOS 9.3 ikinci beta sürüm içeriğinin kullanıma sunulmuş olduğu bildirilmiştir.

Yeni özellik durumları ile beraberinde getirme beklenmekte olan iOS 9.3 sürümünün daha kararlı bir çalışmaya sahip olabilme durumu içerisinde çalışmaların aralıksız olarak sürmüş olduğunu belirtilmekte iken yakın bir süre zarfı  içerisinde iOS 9.3 sürümünün bütün Apple kullanıcıları adına sunulacak olduğu belirtilmektedir.

iOS 9.3 yenilik özelikleri göz önüne alındığı zaman ilk olarak Night Shift menüsü dikkatleri büyük bir şekilde üzerine çektiği görülüyor. Bunun yanı sıra cihaz içerisinde bulunmakta olan notlar uygulamasında bir takım değişiklik durumlarının ortaya çıkmış olduğu ve güncelleme durumu ile birlikte daha güvenli bir hale gelmiş olduğunu dile getiriyor.

Tercih doğrultusu içerisinde bireylerin oluşturmuş olduğu notlara bundan böyle Touch ID yada oluşturulmuş olan bir şifreleme yöntemi ile erişim sağlanabilecek olduğu belirtildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.