Dolar 32,4686
Euro 34,7867
Altın 2.439,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Az Bulutlu
Sinop
17°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 17°C

Apple AC Priz Adaptörlerini Geri İstiyor!

Geride bırakmış olduğumuz hafta Microsoft’un Surface cihazları içerisinde kullanmış olduğu güç kablolarını geri çağırması olayının hemen peşinden Apple’da AC Priz adaptörlerini de geri çağırdığı öğrenildi..

Apple AC Priz Adaptörlerini Geri İstiyor!
29 Ocak 2016 11:11

Geride bırakmış olduğumuz hafta Microsoft’un Surface cihazları içerisinde kullanmış olduğu güç kablolarını geri çağırması olayının hemen peşinden Apple’da AC Priz adaptörlerini de geri çağırdığı öğrenildi.

Apple, Yeni Zelanda, Avrupa kıtası, Avustralya, Kore, Arjantin ve Brezilya’da kullanılmak üzere tasarlanmış olan 2 uçlu Apple AC Priz adaptörlerinde çok nadir durumlar için olsa karşılaşılmış olan elektrik çarpması risk durumundan dolayı geri toplama kararı alınmış olduğu belirtildi.

2003 ile 2015 seneleri arasında Mac’ler ile ve belirli iOS cihaz çeşitleri ile kullanıma sunulmuş olan söz konusu AC Priz adaptörleri ayrıca Apple Dünya Seyahati Adaptör Kiti’nde de bulunmaktaydı. Müşteri güvenlik olayını 1. sırada tuttuğunu belirtmiş olan teknoloji devi Apple, hatalı priz adaptörlerini ücretsiz bir şekilde değiştirecek olduğunu bildirdi.

ABD, Birleşik Krallık, Çin ve Japonya’da kullanılmakta olanlar dahil olmak üzere farklı priz adaptörleri ve Apple USB güç adaptörleri bu riski taşımama durumunda iken, eğer mevcut bulunmakta olan adaptörünüz değerlendirilmiş olan resim içerisinde olduğu gibi güç adaptörünün takılmış olduğu iç yuvada 4-5 karakterlik bir kod var veya hiçbir karakter bulunmamakta ise priz adaptörünüz değişim programına dahil olmaktadır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.