Dolar 32,3168
Euro 35,0597
Altın 2.307,99
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Parçalı Bulutlu
Sinop
18°C
Parçalı Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Apple 2. el iPhone satabilir

Akıllı telefon devi Apple yeni akıllı telefonlarını sunmaya hazırlanıyor.

Apple 2. el iPhone satabilir
Aslan Özdemir
6 Mart 2016 06:27

Apple tarafından yapılan yeni akıllı telefonlar 2. el telefonların daha fazla çoğalmasını haliyle daha da fazla fiyat düşmesine neden oluyor, şirket bu nedenden dolayı yeni cep telefonlarının daha fazla satması adına kullanıcılarından yardım talep edecek ve eğer kullanıcılar isterse 2. el Apple satışlarına başlayacak.

Hayrettin Kaya

Bu durum kullanıcıları her ne kadar derinden etkilemeyecek olsa da Apple kullanıcısı olmayan kişileri bir hayli derinden etkileyecek gibi görünüyor, neden mi? Çünkü şirket yeni cihazlarının satışlarına ek olarak 2. el satışı yaptığında 2. el cihazlarının Apple’dan alınması söz konusu olacak, haliyle şirket bu cihazların satışlarından kendine kar koyacak sıradan kullanıcı ise sahibinden.com ve diğer sitelerden hiçbir şekilde cihaz satın almayacak.

Meraklanmayın! Apple sizlere hemen bu desteği vermeyecek tabii ki, şirket Hindistan’da yeni başarılı 2. el sistemine bakacak ve eğer beğenilir ise bazı geliri düşük olan ülkelere satış yapmaya ve güzelce 2. el telefonlarının satışlarına yapmaya başlayacak. Yeni akıllı telefonlar nasıl olur hala net olarak bilinmiyor ancak 7. seri ile beraber de başarılı olunacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.