Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
18°C
Hafif Yağmurlu
Pts 17°C
Sal 18°C
Çar 16°C
Per 16°C

AÖF Bahar Dönemi Ara Sınavı Yaklaşıyor!

Açıköğretim Fakültesi (AÖF) bahar dönemi ara sınavı çok yakın! Sınav öncesinde hazırlıklarınızı tamamlayın ve başarılı bir sınav geçirmek için çalışmalarınızı sürdürün.

AÖF Bahar Dönemi Ara Sınavı Yaklaşıyor!
15 Mart 2024 17:08

Açıköğretim Fakültesi öğrencileri için bahar dönemi ara sınavı heyecanı başlıyor. Sınav giriş yerlerini öğrenmek için AÖF sınav giriş belgeleri erişime açıldı. Peki, bu belgeler nasıl alınır ve sınav ne zaman yapılacak?

AÖF Sınav Giriş Yeri Nasıl Öğrenilir?

AÖF Sınav Giriş Yeri Nasıl Öğrenilir?

Öğrenciler, fotoğraflı sınav giriş belgesine Açıköğretim Öğrenci Bilgi Sistemi‘nden e-devlet bilgileri ile ya da TC kimlik numarası ve şifreleriyle giriş yaparak erişebilirler. Ayrıca, belgeyi AÖF bürolarından da temin edebilirler.

AÖF sınav giriş belgesi almak için tıklayınız.

AÖF Bahar Dönemi Vize Sınavı Ne Zaman?

AÖF Bahar Dönemi Vize Sınavı Ne Zaman?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi 2024 Bahar dönemi vize sınavları 23-24 Mart 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecektir. Sınav saatleri şu şekildedir:

  • 23 Mart 2024 Cumartesi: Saat 09:30 ve 14:00
  • 24 Mart 2024 Pazar: Saat 15:00
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.