Dolar 32,3680
Euro 34,9630
Altın 2.325,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Alper’den Trabzonspor’a teşekkür

Trabzonspor Medical Park’ın kaptanı Alper Saruhan, hazırladığı proje kapsamında basketbolseverle buluştu; teşekkürlerini iletti.

Alper’den Trabzonspor’a teşekkür
Aslan Özdemir
31 Temmuz 2016 11:44

Trabzonspor Medical Park’ın kaptanı Alper Saruhan, hazırladığı proje ile takdir edilmeye devam ediyor.

Hayrettin Kaya

Proje kapsamında genç basketbolseverler ile bir araya gelen Saruhan, onlarla basketbol oynayarak spor sevgisini aşılıyor.

Trabzon’da başlatılan projenin diğer il ve ilçelere de yayılması umudunda olan Saruhan, meslektaşlarına seslenmeyi de ihmal etmedi.

Ünlü basketbolcu Alper Saruhan, Twitter hesabından yaprığı açıklamada ise “Uzun zamandır aklımdan kalbimden geçen şeydi bu. Sokaklara dökülmek. Trabzonspor sevgisiyle büyüyen kardeşlerimle, arkadaşlarımda sokakta basketbol oynamak. Basketbol ruhunu sokaklarda geri buldu. Filesi olmayan potalara file taktık. Yalnızlıktan çürümeye yuz tutmuş çemberlerle maç yaptık. Hiç birbirini tanımayan insanlar takım kurdular birlikte hareket ettiler. Bize her yer Trabzon dedik! Gidebildiğimiz kadar yere gittik. Arkama bir baktığımda benimle her potaya gelmeye çalışan bir topluluk gördüm. Buluşmalarımızı daha organize şekilde devam ettireceğim. Benden size söz. Bu potansiyel çok daha fazlasını hak ediyor. Umarım başlattığımız #BasketbolSokaklarda hareketi çığ gibi büyümeye devam eder. Eminim ki diğer illerimiz ve ilçelerimizden sporcularımız da buna destek vereceklerdir. Ben bu kadar sevildiğimi ve saygı duyulduğumu düşünmemiştim. Sokaklarda çok güzel anlara şahit oldum. Hepinize vermiş olduğunuz desteklerden ötürü minnet borçluyum. Teşekkür ederim.” sözlerine yer verdi.

Alper Saruhan’ın Twitter paylaşımı:

“DİĞER ŞEHİRLERDE DE BAŞLAR GİBİ GÖZÜKÜYOR.”

Baketbolcu Sinan Güler, meslektaşı Alper Saruhan’ın projesine tepkisiz kalmayarak “Alper Trabzon’da çok güzel birşey başlattı. Bu gidişle diğer şehirlerde de başlar gibi gözüküyor.” açıklamasıyla destek verdi.

Sinan Güler’in Twitter paylaşımı:

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.