Dolar 32,3975
Euro 34,6141
Altın 2.388,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Çar 15°C
Per 16°C
Cum 16°C
Cts 15°C

ALINACAK TEDBİRLER KONUŞULDU!

Sinop’un Boyabat ilçesinde seçim güvenliği toplantısı gerçekleştirildi.

ALINACAK TEDBİRLER KONUŞULDU!
22 Şubat 2024 12:24

Boyabat Kaymakamı Enver Yılmaz’ın başkanlığında, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Yerel Seçimleri öncesi, seçim güvenliği konulu toplantı düzenlendi. Toplantıya, ilçedeki tüm siyasi parti başkanları ve belediye başkan adayları katılırken, seçimle ilgili mevzuat, genel esaslar ve güvenlik tedbirleri detaylı bir şekilde ele alındı.

Kaymakam Enver Yılmaz, yaptığı konuşmada, seçim sürecinde Boyabat’ta huzur ve güvenin sağlanması için alınan güvenlik tedbirlerini vurgulayarak, titiz çalışmaların sürdüğünü belirtti. Yılmaz, seçimlerin Boyabat’a yakışır bir şekilde tamamlanması temennisinde bulundu.

Toplantıda, siyasi parti başkanları ve belediye başkan adayları da söz alarak görüşlerini paylaştılar. Karşılıklı fikir alışverişiyle geçen toplantı, yerel seçim sürecinde işbirliği ve anlayışın artırılmasına katkı sağlayacak önemli bir adım olarak değerlendirildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.