Dolar 32,3143
Euro 35,1060
Altın 2.290,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Parçalı Bulutlu
Sinop
18°C
Parçalı Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Aldatılan Seçkin Piriler İlk Kez Konuştu

Seçkin Piriler’in eşi Kaan Tangöze tarafından aldatılmış olduğu daha önce medyaya düşmüştü. Sıkıntılı günler geçirmeye başlayan Seçkin Piriler ne yapacağımı bilmiyorum, Allah kimseye yaşatmasın diyerek oldukça üzgün olduğunu belirtti. Böyle bir şeyin başıma nasıl geldiğini anlamış değilim ve hale olanlara inanamıyorum dedi.

Aldatılan Seçkin Piriler İlk Kez Konuştu
Aslan Özdemir
6 Şubat 2016 19:11

Seçkin Piriler’in eşi Kaan Tangöze tarafından aldatılmış olduğu daha önce medyaya düşmüştü. Sıkıntılı günler geçirmeye başlayan Seçkin Piriler ne yapacağımı bilmiyorum, Allah kimseye yaşatmasın diyerek oldukça üzgün olduğunu belirtti. Böyle bir şeyin başıma nasıl geldiğini anlamış değilim ve hale olanlara inanamıyorum dedi. Şuan için ne olacağımız belli değil, her gün fikir değiştiriyorum bu beni çok yoruyor ve değiştiriyor dedi.

Hayrettin Kaya

10 sene büyük bir aşk yaşadık. Şu anda nem de, o da avukata gidemiyoruz. Ne olacağımız belli değil. Her gün fikir değiştiriyorum. Bir günde boşanmaya karar verebilirim de, her şey düzelir bizi el ele görebilirsiniz de. Sonu ne olacak bilmiyorum. Çok karışık duygular içindeyim. Ani karar veremiyorum çünkü iki kişi değiliz; çocuklarımız var. Hakan ve Volkan çok ufaklar. Tek başına çocuk büyütmek çok zor. Acı bir şey; keşke bunu yaşamasaydık. Allah kimsenin başına vermesin. Her şey çok göz önünde oldu. Ne yapacağımı bilmiyorum, kafam çok karışık.” diye konuştu.

Boşanma Konusu Çift Arasında Konuşuluyor mu?

Boşanma konusunda hiç konuşmadıklarını dile getiren Piriler: “Konuşacağımız zaman araya hep bir şeyler girdi. Biz de zaman bıraktık. Doğru karar vermek istiyorum, hata yapmak istemiyorum. İçimde yangınlar var. Hayırlısı olsun. Kaan çok iyi bir baba. Ona diyecek bir sözüm yok.” dedi.

Piriler’in Hayatında Neler Değişti?

Aldatılma sonrasında hayatındaki değişiklikleri anlatan Seçkin Piriler, “Büyüdüm; artık ne istediğimi biliyorum. Eskiden pembe bulutların üstündeydim, artık ayaklarım yere daha sağlam basıyor. Çocuklarım var, daha temkinliyim. Yarışmada derece aldığımda çok gençtim. Yanlışlarımla büyüdüm bu camiada. Herkesin gözü önünde yaptım hatalarımı.” diye konuştu. Seçkin Piriler’in evliliği hakkında ne karar vereceği şu an için belli değil. Kararını zamana bıraktı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.