Dolar 32,3605
Euro 34,9891
Altın 2.324,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Az Bulutlu
Sinop
17°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Akıl ve Zeka Oyunları Sınıfı açıldı

Türkeli’nde Cumhuriyet İlkokulu “Akıl ve Zeka Oyunları Sınıfı”nın açılışı yapıldı.

Akıl ve Zeka Oyunları Sınıfı açıldı
Aslan Özdemir
19 Nisan 2016 15:19

Türkeli’de Cumhuriyet İlkokulu “Akıl ve Zeka Oyunları Sınıfı”nın açılışı yapıldı.
Açılışa, İlçe Kaymakamı Mustafa Karali, Belediye Başkanı Halil Dilek Özcan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Olgun Şensoy ve okul müdürleri katıldı.

Hayrettin Kaya

Türkeli Kaymakamı Mustafa Karali yaptığı konuşmada, “İlçe ve okulumuz adına sınıfımızın açılmasına katkıda bulunan sayın Belediye Başkanımıza ve sayın Bilal Aslan beye teşekkür ediyorum. Açacağımız bu sınıfta tüm öğrencilerimiz inşallah daimi olur. Okulumuza yapılan bu yatırım, öğrencilerimizin geleceği için hayırlı olmasını diliyorum. Görsel olarak da aydınlık, rahat ve ferah bir sınıf. İnşallah öğrencilerimiz sevecek ve beğenecektir.” ifadelerini kullandı.
Okul Müdüresi Seyhan Taşdelen ise, “Bu sınıfın açılışında başta okul aile birliğinin, öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin de katkıları oldu. Burada bir ekip çalışması oluşturduk. Katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Açılış kurdelesini, Kaymakam Mustafa Karali, Belediye Başkanı Halil Dilek Özcan ve Bilal Aslan birlikte kestiler.

Kurdele kesiminin ardından Kaymakam Karali, sınıfın açılmasına katkı sağlayan Türkeli Belediye Başkanı Halil Dilek Özcan’a ve Bilal Aslan’a teşekkür plaketi takdim etti. Kaynak: Türkelinin Sesi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.