Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 19°C
Çar 18°C

Ak Partide Ak aday

Ak Parti'de 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimler için Belediye Başkan Aday Adaylığı müracaatı 1 Kasım 2013 cuma akşamı sona erdi. Recep Ak beklendiği gibi adaylık müracaatında bulundu.

Ak Partide Ak aday
3 Kasım 2013 16:44

Ak Parti'de 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimler için Belediye Başkan Aday Adaylığı müracaatı 1 Kasım 2013 cuma akşamı sona erdi. Recep Ak beklendiği gibi adaylık müracaatında bulundu.

Recep Ak, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın misyonunu Ayancık'ta en iyi temsil edecek aday olmak için 1 Kasım 2013 Cuma günü saat 16.00 da Ayancık Ak Parti ilçe başkanlığına gelerek Ak Parti Yönetim kurulu üyesi seçim işleri başkanı Refik Yıldız’a başvurusunu teslim etti. Sürecin hayırlı olmasını dileyerek, diğer aday adaylarına başarılar diledi.

Recep Ak kimdir?

1970 yılında Ayancık Ömerdüz Köyünde doğdu. İlköğrenimini köyünde, Orta öğrenimini Ayancık İmam-Hatip Lisesi’nde 1990 yılında tamamladı. 1990 yılında Ayancık Çaylıoğlu Köyü Camii’nde İmam-Hatip olarak göreve başladı. 1993 yılında Dolay Köyü Camiinde, 1999 yılında Merkez Denizciler Mahallesi Camii İmam-Hatipliği görevlerinde bulundu. Bu yıllarda Ayancık Milli Gençlik Vakfı Yönetim Kurulunda aktif görevler aldı. Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Bölümü ve İşletme Fakültesini başarıyla bitirdi. 2005 yılında Almanya Münih Din Hizmetleri Ataşeliği emrinde DİTİB Türkheim Mehmet Akif ERSOY Camiinde din görevlisi olarak hizmet verdi. Görevi esnasında bölgede sosyal etkinlikleriyle dikkat çekti. Bir yıl bu görevi başarı ile sürdürdükten sonra kendi isteği ile yurda döndü. 2009 Yılında Ayancık Müftülüğü Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmenliği görevine İdari Mali İşler Sorumlusu olarak atandı. Çeşitli sivil toplum örgütlerinde yöneticilik görevlerinde bulundu. Ayancık Belediyesi Kent Konseyi Yönetim Kurulu Üyeliğini İki dönem devam ettirdi. Ayancık İmam Hatip Lisesi, Fatih İlköğretim Okulu ve İnönü İlköğretim Okullarında Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Üyeliklerinde bulundu. Ayrıca ailesine ait İş yeri münasebetiyle sürekli olarak toplumun içinde yer aldı. Yaklaşık olarak on yıl Memur-Sen ve Diyanet-Sen İlçe Başkanlığı görevlerini başarı ile sürdürdü. Bütün bu süreçler içerisinde Ayancık İlçemizde sosyal boyutuyla dikkatleri üzerine çeken Recep AK, evli ve 3 çocuk babasıdır. Türkan SABUNCU

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.