Dolar 32,4571
Euro 34,7340
Altın 2.439,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Az Bulutlu
Sinop
17°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 16°C

AK PARTİ İL BAŞKANI TOKMAK SERT KONUŞTU

Ahlaksızca yapılan ve fısıltı gazeteleri ile yayınlanmaya çalışılan köhnemiş zihniyetlerin sözleri ne bizim moralimizi bozar, ne de kamuoyunda yer bulur. AK Parti’ye ve AK Partililere gerçek dışı saldıranlar derslerini her zaman sandıkta aldılar. İşte önümüzde 8-9 ay sonra sandık var. Gelin orada hesaplaşalım“ dedi.

AK PARTİ İL BAŞKANI TOKMAK SERT KONUŞTU
20 Haziran 2013 09:51

12 YILDIR PANİK DURUMUNDA
AK Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak AK Parti karşısında 12 yıldır bazı çevrelerin panik durumunda olduklarını söyledi. AK Parti İl Başkanı Tokmak, önümüzdeki yerel seçimlerin AK Parti dışındaki bazı siyasi oluşumları daha büyük bir panik içine sürüklediğine işaret ederek “ 12 yıl boyunca AK partinin Türkiye genelindeki yerel seçimlerde, milletvekilliği seçimlerinde ve referandumlarda aldığı sonuç ortadadır. Bu durum AK Parti dışındaki bazı siyasi kesimleri panik haline sokmaktadır. Onlar biliyorlar ki, AK Parti önümüzdeki yerel seçimlerden de başarı ile çıktığında, kendileri iyice küçülecek, belki de tarihin raflarındaki yerlerini alacaklardır” dedi.
BİRİLERİ DÜĞMEYE BASMIŞ
Bazı çevrelerin panik durumlarının onları siyaset yapmak yerine ahlaksızca yollara ittiğini belirten AK Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak “ Türkiye’nin birçok yerinde sanki birileri düğmeye basmış gibi kişileri yıpratma kampanyaları başlatıldığını görüyoruz. Türkiye genelinde ve yakın çevremizde çok sayıda parti yöneticimizin, ya da partimizin önde gelen çok saygın isimlerinin sosyal paylaşım adreslerine yapılan saldırılar ve hatta bu saldırılar ile ele geçirilen adreslerden yapılan çirkin yayınlar mevcuttur. AK Partiye Siyasi olarak rakip olamayanlar siyaseti bırakıp dedikodu ve çeşitli entrikalarla siyasi rant umuyorlar. Ahlaksızca yapılan ve fısıltı gazeteleri ile yayınlanmaya çalışılan köhnemiş zihniyetlerin sözleri ne bizim moralimizi bozar, ne de kamuoyunda yer bulur. AK Parti’ye ve AK Partililere gerçek dışı saldıranlar derslerini her zaman sandıkta aldılar. İşte önümüzde 8-9 ay sonra sandık var. Bizler siyaseti ahlaksız ayak oyunları ile değil, siyasi karşıtlarımıza belden aşağı vurarak değil, Türkiye gerçekleri ve İl bazında da İlimiz gerçekleri üzerine yapıyoruz. Bizim başarı kaynağımız önce enerjimiz, sonra ise projelerimiz ve birlik beraberliğimizdir” şeklinde konuştu. 
ESERLERİNİZLE ÇIKIN
Açıklamasında siyaset yaptıklarını zanneden bazı kesimlere ve kişilere çağrıda bulun İl Başkanı Tokmak şunları söyledi. “Gelin halkın karşısına projelerinizle çıkın. Geçmişte yaptığınız varsa eserlerinizle çıkın. Bizi eleştirin. Ancak bunu bizim başarısız olduğumuz bir nokta varsa yapın. Partililerimizin kişilik haklarına, özel hayatlarına gerçek dışı, insafsızca ve hatta hayasızca saldırılar ise bir eleştiri değil vicdansızca itibarsızlaşma taktiğidir. AK Parti dönemi dışında Çok uzun yıllardır sıkça başvurulan bu taktik belki o dönemlerde tutmuş olabilir. Ancak artık bunlara kamu oyumuzca da artık pirim verilmemekte ve hatta bu girişimler iğrenç bulunmaktadır. Siyaseti siyaset çizgileri içinde ve siyasi bir ahlakla yapmak üzere bazı siyasi kesimlere hodri meydan diyoruz”
AK Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak çeşitli yollarla yapılmaya çalışılan itibarsızlaşma senaryolarının Türk Ceza Kanununa göre suç teşkil ettiğini de belirterek her türlü hukuki girişimlerde bulunmaktan geri durulmayacağına da işaret etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.