Dolar 32,5811
Euro 34,8042
Altın 2.505,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 20°C

Ak Parti İl Başkanı Ali Çöpçü’den Anlamlı Mesaj

Ak Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpçü, Bayırbucak Türkmenleri ile ilgili bir mesaj yayınladı. Çöpçü mesajında “Türkmenlerin zulümlerden kurtulmasını temenni ediyorum” dedi.

Ak Parti İl Başkanı Ali Çöpçü’den Anlamlı Mesaj
29 Ocak 2016 14:59

Ak Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpçü, Bayırbucak Türkmenleri ile ilgili bir mesaj yayınladı. Çöpçü mesajında “Türkmenlerin zulümlerden kurtulmasını temenni ediyorum” dedi.

Bilindiği üzere Suriye rejimi Türkmen bölgelerine bomba yağdırmaya devam etmekte. Bu saldırılardan kaçarak Türkiye sınırına sığınan yakklaşık 40 bin Bayırbucak Türkmeni, içinde olduğumuz soğuk kış günlerinde en kutsal hakları olarak yaşam mücadelesi vermekte.

Peygamber Efendimiz (sav)’in “ Komşusu açken tok yatan bizden değildir” hadisinde de apaçık belirttiği gibi bu insani dram karşısında tüm teşkilat mensuplarımızı, Sivil Toplum Kuruluşlarımızı ve hassasiyetin bilincince olan vatandaşlarımızı Suriye’deki Bayırbucak Türkmen kardeşlerimiz ve orada yardıma ihtiyacı olan diğer kardeşlerimiz için duyarlılığa davet ettik. Konserve, dayanıklı gıda maddeleri, Tıbbi Malzemeler, kıyafet, ayakkabı, tekerlekli sandalye, ortopedi malzemeleri, çocuk bezi ve çocuk maması, battaniye gibi başlıca temel yaşam kaynaklarından oluşan bir çok başlık altında toplanan 1 tır insani yardımı bölgedeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere yola çıkarttık. AK Parti ailesi olarak bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da dünyanın neresinde olursa olsun zulüm gören insanların yanında olarak, tarafımızı belli etmek adına elimizden ne geliyorsa onu yapmaya devam edeceğiz.

Başlatmış olduğumuz kampanyamıza büyük bir duyarlılık ile sahip çıkan herkese teşekkür ediyor, Bayırbucak Türkmenleri başta olmak üzere Suriye’de ve dünyanın diğer bölgelerinde zulüm gören tüm insanların, Müslümanların ve Türkmenlerin bir an önce bu zulümlerden kurtulmasını Cenabıhak’tan temenni ediyorum.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.