Dolar 32,5036
Euro 34,9620
Altın 2.430,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 19°C
Az Bulutlu
Sinop
19°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 17°C
Pts 17°C

AK Parti’de Hedef 2 de 2

7 Haziran seçimlerinde 2-0 hedefine kenetlenen Ak Parti Sinop milletvekili adaylarının seçim çalışmaları sürüyor.

AK Parti’de Hedef  2 de 2
12 Mayıs 2015 18:31

7 Haziran seçimlerinde 2-0 hedefine kenetlenen Ak Parti Sinop milletvekili adaylarının seçim çalışmaları sürüyor.

 

7 Haziran seçimlerine Cengiz Tokmak ve Nazım Maviş ile giren Ak Parti Sinop İl Teşkilatı, hafta sonu düzenlenen toplantı ve programlara milletvekili adaylarıyla birlikte katılarak tam destek istedi. 

 

İlçe ve il teşkilatlarıyla tek vücut olarak çalıştıklarını belirten AK Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpçü, "Bugün hizmet bayrağını taşımakla görevlendirilmiş olan bizler üstlendiğimiz sorumluluğun bilinci ile hareket ederek tüm kadrolarımızla birlikte çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu dönem meclise 2 vekil göndereceğiz. Kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

HEDEF 2 DE 2

Birlik ve beraberlik içerisinde Sinop’ta iki sıfırlık bir sonucun elde edilmesi için gayret gösterdiklerini belirten Ak Parti Sinop Milletvekili Adayı Cengiz TOKMAK,  “Seçim çalışmalarına Erfelek İlçesi; Mescitdüzü, Meydan, Tatlıca, Kazmasökü, Horzum, Akçasöğüt, Avlağasökü, Sorgun, Aydınlar, Kaldırayak köylerinde vatandaş ziyaretleriyle devam etti.

 

7 Haziran seçimlerinde hedefimiz belli diyen Tokmak, “ Yeni Anayasa yapacak çoğunlukla yeniden iktidar olmak. Bunun da yolu 400 milletvekilinden geçiyor. Bu yüzden Sinop’ta hedefimiz 2 de 2, bunun arzu ve kararlılığı içerisinde çalışıyoruz.” diye konuştu.

 

Sinop’ta Gelincik Mahallesi,  Batur ve Kıbrıs Cadde gezilerinde esnaf ve vatandaşlarla biraraya gelen   Nazım Maviş, “Bizim hedefimiz Sinop’umuzu daha gelişmiş ve daha müreffeh bir şehir haline getirmek. İlimizin temsil gücünü artırmak,  imkanları daha güçlü kılmak” dedi.  

 

Bu hedefler doğrultusunda çalışıyor gayret gösteriyoruz diyen Nazım Maviş, “ Rabbim İnşallah 7 Haziran seçimleri sonrasında bu hedefler doğrultusunda iki milletvekili ile Sinop’umuzu mecliste güçlü bir şekilde temsil etmeyi bizlere nasip eder” dedi vatandaşlardan destek istedi.AK Parti’de Hedef 2 de 2

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.