Dolar 32,4967
Euro 34,5866
Altın 2.497,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Çar 23°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 16°C

AK Parti Adayları rekora koşuyor

Seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam eden AK Parti Sinop Milletvekili Adayları Cengiz Tokmak ve Nazım Maviş ilçe ve köy gezileriyle rekora koşuyor.

AK Parti Adayları rekora koşuyor
6 Mayıs 2015 13:20

Seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam eden AK Parti Sinop Milletvekili Adayları Cengiz Tokmak ve Nazım Maviş ilçe ve köy gezileriyle rekora koşuyor.
 

AK Parti Sinop Milletvekili Adayları Tokmak ve Maviş teşkilat üyeleriyle birlikte ilçelerde kamu kurum, esnaf ve vatandaş ziyaretlerini tüm hızıyla sürdürüyor. Bir güne birçok köy, kurum, esnaf ve vatandaş ziyareti sığdıran gittikleri yerlerde vatandaşlarla sohbet eden ve sorunlarını dinleyen AK Parti Adayları halktan büyük destek görüyor.

Maviş Erfelek’te Cengiz Tokmak Boyabat’ta yoğun çalışıyor

AK Parti Sinop Milletvekili Adayı Cengiz Tokmak, dün Boyabat’ta bugün ise Türkeli ve Güzelkent’te seçim çalışmalarını sürdürürken, Nazım Maviş ise dün Erfelek merkezde başlatmış olduğu seçim çalışmalarına bugün Erfelek Köy ziyaretleri ile devam etti. 

Cengiz Tokmak’ın Boyabat ziyaretine Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, AK Parti İlçe Başkanı Ferhat Yıldız ve  Yönetim Kurulu Üyeleri, Nazım Maviş’in Erfelek Köy gezilerine ise AK Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpçü, Erfelek AK Parti İlçe Başkanı Yılmaz Özen, Erfelek Eski Belediye Başkanı Sinop Milletvekili Aday Adayı İbrahim Felek, Sinop Milletvekili Aday Adayı Seyit Ali Çetin, eski İl Genel Meclisi üyesi Mustafa Demir ve İl Genel Meclisi Üyeleri ve partililer eşlik etti. Gerçekleştirilen ziyaretlerde milletvekili adayları, yöre halkının yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Sinop’un “MARKA ŞEHİRLER” arasına girmesi için gece gündüz demeden çalışacaklarını ifade eden AK Parti Milletvekili Adayları, “2023 Hedefi doğrultusunda ülkenin kalkınmasının illerin kalkınması ile doğru orantılı tezahür ettiğini bu sebeple de Sinop’un kalkınması ve marka şehir olması için büyük çaba göstereceklerini” söylediler.

İlçe ve Köy gezilerine devam eden AK Parti Milletvekili Adayları Tokmak ve Maviş’in, vatandaşların sorunlarını ve önerilerini dinledikten sonra not almaları ise gözden kaçmadı.
AK Parti Adayları rekora koşuyor

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.