Dolar 32,3674
Euro 34,9789
Altın 2.323,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 15°C
Paz 16°C
Pts 17°C
Sal 15°C

AK Adaylar Açıklanıyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan "AK Parti'nin belediye başkan adayları 29 Kasım'da açıklanabilir"

AK Adaylar Açıklanıyor
Aslan Özdemir
25 Kasım 2013 16:19

Rusya'nın St. Petersburg kentinde gerçekleştirilen Rusya-Türkiye Üst Düzey İşbirliği Konseyi Toplantısı'na katılan başbakan Recep Tayyip Erdoğan ülkeye döndü. Trabzon'a dönüş yolunda gündemdeki konulara hakkında açıklama yapan ve basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Erdoğan, AK Parti'nin belediye başkan adaylarının belirleme sürecinin devam ettiğini belirtti.

Hayrettin Kaya

'Sinop 29 Kasım'da Açıklanabilir'

Adayların bir bölümünü 29 Kasım, ya da daha öncesinde açıklayacaklarını dile getiren Erdoğan; "Fazla geciktirmek istemiyoruz. Bölge bölge, hem büyükşehir hem de il belediyelerinin içinde olduğu adayları açıklayacağız. Şu ana kadar 22 büyükşehir ile 11 il belediye başkan adayımızı belirledik. Bu belediyeler içinde belirlediğimiz fakat tatmin olmadığımız yerler var. Onlarla ilgili kamuoyu araştırmaları yaptırıyoruz. 8 büyükşehir ile ilgili de kamuoyu araştırması yaptırıyoruz. Bunların neticesini gördükten sonra açıklama serisine dahil edeceğiz" dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.