Dolar 32,4781
Euro 34,9319
Altın 2.435,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 19°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 18°C
Cts 17°C
Paz 17°C
Pts 17°C

Air 3 ile ilgili iddialara yeni yanıt

Air 3 tablet modelleri ile ilgili iddialara bir bir yanıt geldi.

Air 3 ile ilgili iddialara yeni yanıt
27 Şubat 2016 09:02
Yeni bir rapor Apple’ın Mart ayında yeni bir iPad lansmanına hazırlandığını ancak bunun daha önce söylendiği gibi “iPad Air 3” yerine “iPad Pro” olacağını iddia ediyor.
Yeni iPad söylentileri birkaç ay önce başlamıştı ve yeni cihazın iPad Air modelinin üçüncü tekrarı olması bekleniyordu. Ancak 9to5Mac’e konuşan kaynaklar aslında bunun 9.7 inç iPad Pro olacağını söylüyor. Yani geçtiğimiz Kasım ayında çıkarılan 12.9 inç iPad Pro’nun daha küçük bir seçeneğinin gelmesi bekleniyor.
Apple’ın yeni tabletinin RAM, işlemci ve dört hoparlör dahil olmak üzere iPad Pro ile aynı özelliklere sahip olacağı belirtiliyor. Rapora göre ayrıca aynı renk ve depolama seçeneklerinin yanı sıra Apple Pencil desteğine de sahip olacak. Apple’ın aynı zamanda yeni iPad Pro ebatlarına uygun şekilde küçük bir Smart Keyboard da çıkarması bekleniyor.
Ne yazık ki yeni tabletin büyük kardeşinden daha uygun bir fiyata sahip olup olmayacağıyla ilgili henüz herhangi bir haber yok. Herşey Apple’ın ev sahipliği yapacağı ve sadece birkaç hafta uzağımızdaki 15 Mart etkinliğinde netleşecek. Şirket bu organizasyonda ayrıca 4 inç iPhone 5SE ve yeni Apple Watch modelini de tanıtacak.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.